Ugrás a fő tartalomra

Kedves Microsoft!

Kedves Microsoft!

Köszönöm, hogy ennyire figyelmes vagy, és így aggódsz a Windows XP felhasználóid iránt! Tényleg cuki vagy!

Engem szerencsére már nem érint közvetlenül a megszűnő XP támogatásból adódó veszély, mert az asztali PC-men és az Eee PC-men is Lubuntu OS hasít úgy, mint más rendszer még soha. A mostani bejelentéses kapcsán felmerült bennem, hogy a netbook aljáról is leszaggatom a picsába az XP matricát, hogy véletlenül se legyen kitéve semmi féle elavultságból adódó támadásnak a masina.

Ami a család gépeit illeti, a túlzott swap használat miatt két XP-s masina is elhalálozott már (melegedés, hdd halál). Ott eleve Windows 7-tel futnak a közben notebookra cserélt vasak. Windows 8.1 biztos nem lesz belőle, mert minek. Még van egy általam karbantartott régi Celeron alapú masina, amin XP fut. Mivel negyedévente egyszer van bekapcsolva, és az architektúra sem mai, ezért legyen két anyja annak, aki rátesz egy Windows 8.1-t, de akár egy 7-est is.

Remélem, visszajelzésem fényében sikerül némileg javítani az XP penetráció csökkenését mutató statisztikáitokat.

Baráti üdvözlettel!
http://www.hirstart.hu/site/h_relocate.php?id=7456224&chk=eb1a3ffa47f1cf91a17baaf13852887b&url=http://hvg.hu/tudomany/20140210_Szallj_le_vegre_az_XProl__a_Microsoft_a%23rss

Megjegyzések