Ugrás a fő tartalomra

"A cég kedden adott ki egy közleményt arról, hogy végleg megszünteti a Flash plugint.

"A cég kedden adott ki egy közleményt arról, hogy végleg megszünteti a Flash plugint. A bejelentés szerint az Adobe az Apple, a Google, a Facebook, a Microsoft és a Mozilla szakembereivel a következő három évben azon dolgozik majd, hogy végül 2020-ban nyugdíjazhassák a technológiát."
http://hvg.hu/tudomany/20170726_adobe_flash_kikapcsolas_tamogatas_vege

Megjegyzések

 1. Használnak még valahol flasht?? Emlékszem milyen hiszti volt, amikor az Apple pár éve bejelentette, hogy ő bizony nem támogatja se a mac-eken se az iPhone-okon a flasht, mert a böngészőösszeomlások jelentős részét a flash okozza. Flasht bővítményként fel lehet tenni mac-re, de szerintem nem nagyon van aki feltenné. És ugye már a Chrome sem használja...

  VálaszTörlés
 2. Én még találkozom vele, főleg hirdetési dobozokban, illetve néhol admin felületeken.

  VálaszTörlés
 3. Rengeteg gyerekeknek készült játék használja.

  VálaszTörlés
 4. Lyaly. Hát majd nem fogja :D Még általános iskolás koromban volt valami startlapjátékok vagy mi, az volt tele flash játékokkal, annak akkor volt a fénykora. Ilyesmikre gondolsz?

  VálaszTörlés
 5. Hopp megvan! Farmville is ezen fut. Szerintem az volt amivel utoljára játszottam 4-5 éve. UN-FCK-BELIVEABLE hogy még mindig elérhető, bár a játék nyíg, hogy kapcsoljam be a flasht, de akkor ezek szerint sokaknál fel lehet telepítve

  VálaszTörlés
 6. Náhóczki Náhó Gábor van gyereked? :)
  Rengeteg jó minőségű, és egyszerű játék elérhető kicsiknek, amiknek a készségfejlesztő hatása megkérdőjelezhetetlen.

  VálaszTörlés
 7. Attila Debreceni Az kéne még, hogy gyerekem legyen 26 évesen! :D :D Természetesen nincs. Azt feltételeztem, hogy mindet kiváltotta már az okostelefon a csillió appal. Készségfejlesztő appokból ugyanis rengeteg van, ezért nem ültetném gép elé. Nekem a számítógép munkára van.

  VálaszTörlés
 8. Ha emlékeim nem csalnak 26 évesen már nemzőképes az ember :-)

  VálaszTörlés
 9. : D Náhóczki Náhó Gábor​ ez messzire vezet, de hidd el, vannak pozitív aspektusai is a pc-n futó kis, egyszerű játékoknak.

  VálaszTörlés
 10. Horváth Gyula Wow tényleg? Nekem erről nem szóltak! Megyek gyorsan gyereket csinálni valakinek!

  VálaszTörlés
 11. Örülök, hogy hasznos infókhoz jutottál ebből a kis beszélgetésből :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése