Ugrás a fő tartalomra
Tölthető le az első Chrome, amiben már reklámblokkoló is van

Megjegyzések

  1. Helyes. Az egészséges reklámnak azt mondom van helye, de a pofátlanul tolakodó és/vagy popup-ok menjenek csak a süllyesztőbe.

    VálaszTörlés
  2. Jesszus. Translate bukta. 😁
    Az nem csak egy sima szűrés on/off kapcsoló?

    VálaszTörlés
  3. Ez a két állapota. Alapállapotban ki van kapcsolva, azaz nem jelennek meg a durva hirdetések, csak a simák. Ez nem egy fullos adblocker, csak a vírusirtásra figyelmeztetést meg ilyeneket blokkolja. Elvileg.

    VálaszTörlés
  4. Ha használjátok egy kis ideig légyszi jelezzetek vissza, hogy mit blokkol pontosan. Kíváncsi lennék, hogy megmaradnak e a körömgombás Ad-ek, mert azoktól konkrétan hányingert kapok (ez a fő okom az AdBlocker használatára, amit csomó oldalon ki is kapcsolok, mert tudom, hogy ott nincsen ilyen hányinger)

    VálaszTörlés
  5. Én vagyok naív, vagy az, aki szerint lehetséges hogy az online reklámokból élő Google korlátozni fogja a saját böngészőjén az online reklámokat?

    VálaszTörlés
  6. Otto Olah némiképp. Neki az az érdeke, hogy a saját reklámjai jelenjenek meg másé ne. Ezt nyilván nem teheti meg ezért szűri meg a rosszakat hátha az emberek kikapcsolják az AdBlockot

    VálaszTörlés
  7. Otto Olah​ Nem. Csak az átverős reklámokat akarja blokkolni. Egyelőre úgy látom, nem túl nagy sikerrel, mert futottam bele vírus riasztásba, ami kitakarta a teljes oldalt.

    VálaszTörlés
  8. Náhóczki Náhó Gábor ez jó magyarázat, így már érthető

    VálaszTörlés
  9. Sancho Vi At Köszönöm az infót, akkor marad az ABP a jelenlegi szabályokkal

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése