Ugrás a fő tartalomra

Tanulságos riport

Tanulságos riport
http://24.hu/belfold/2017/08/06/es-megis-lapos-a-fold/

Megjegyzések

  1. Jól értelmezem, hogy azt mondták, hogy a Földtani Intézettel karöltve voltak kísérleteik, de aztán ezt az Intézet cáfolta?

    VálaszTörlés
  2. Zsolt Menyhart Azt állították, hogy neki fognak kezdeni, és erről egyeztetnek. Ezzel szemben egyszer beszéltek, és esze ágában sincsen az intézetnek ehhez asszisztálni. Túloztak. Azaz hazudtak az intézettel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  3. Horváth Gyula Hát hogy leesel a végén, ha sokáig mész, azt nézhetsz.

    VálaszTörlés
  4. Azt rohadtul nem értem, hogy miért nem mennek el a szélét lefotózni, meg felengedni ott egy kamerát, ami leküld fotókat a széléről.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At Elmenni a szélére? baromi messze van az, meg aztán hideg is van ott, és a firmamentum ott már nem túl magas, kilóg a fejed az űrbe. Általában ott már csak hasalni lehet, és különben is beleakad az ember keze a firmamentuba is, nem lehet lefotózni azt na. Felesleges is, hiszen tudjuk, hogy mit látnánk a fotón: a föld szélét. Legyen már némi fantáziád :)

    VálaszTörlés
  6. Kókai László a kommented alapján jöttem rá, hogy igazából az olajlobbi áll a laposföld elmélet elterjedésének akadályozása mögött. Elmondom, miért.

    Úgye tudjuk, hogy van erő és ellenerő,ezt mindenki tudja. Ez alapján simán lehetne olyan motort csinálni, amiben nem egy robbanás löki a dugattyút a felső holtpont után lefelé, hanem vákuum szívná azt felfelé, az alsó holtpont után. Az egész vákuummotor nagy haladás lenne az egész Földön, mert ugye, hihetetlen mennyiségű vákuum áll rendelkezésre a világűrben, sokkal több, mint pl. napfény, elég csak felnézni, látjuk, hogy sokkal több a sötét, mint a világos.
    De eddig ugye az a probléma, hogy nagyon nehéz lenne a Föld felszínén vákuumkutakat építeni. Tudom, hogy vannak olyan hosszú csövek, amiket ha feltolunk az űrbe, már le tudna folyni benne a vákuum, de hát odafent nincs mihez rögzíteni a csöveket. Ez a szerencséje az olajlobbinak.

    De ha a csöveket nem kellene olyan magasra emelni... A Föld szélén elég lenne csak vízszintesen kitolni az űrbe. Onnan végtelen mennyiségű vákuum állna a vákuumkutak rendelkezésére! És ekkor befellegzene az olajnak.

    VálaszTörlés
  7. Zsolt Menyhart TÉnyleg lerántottad a leplet az olajlobbiról, és emiatt aggódóm érted. Legyél nagyon óvatos, az olajosok még a gömföldeseknél is rosszabbak, mindenre képesek a hatalmuk biztosítása érdekében!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése