Ugrás a fő tartalomra

Kemények, mint a vídia betét

Kemények, mint a vídia betét
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=13128816&chk=4bb457d7ae5148a97dca215c63f83732&url=http%3A%2F%2Fwww.napi.hu%2Fnemzetkozi_vallalatok%2Fkemeny_lepesre_keszul_kina_kiakadtak_az_autogyarak.648238.html

Megjegyzések

  1. "A súlyos légszennyezéssel terhelt kínai nagyvárosokban már most is szigorú korlátozások alá esik a robbanómotoros járművek használata, de Peking már - határidő megadása nélkül - kilátásba helyezte a belsőégésű motorok teljes betiltását is."

    Ez lehet a kulcs.

    VálaszTörlés
  2. Horváth Gyula A kulcs az, hogy Trump ezt nem hiszi el, Kínai propaganda.

    VálaszTörlés
  3. Azért az elég mókás, hogy egy Trump nagyságú szellemi kvalitás véleményére kell most figyeljen a világ.

    VálaszTörlés
  4. Horváth Gyula Sajnos a vezető gazdaság feje. Muszáj vagy rá figyelni, ha akarsz, ha nem.

    VálaszTörlés
  5. Van emögött egy lassuló Kínai gazdaság is, nem csak a zöld gondolat. Nagyon felgyorsítja egy a külföldi importot korlátozó, de a belső gazdaságot is élénkítő, ott piacvédő, és kötelezően új technológiák alkalmazását ösztönző rendelet. Az EU erre mostanában nem lesz képes.

    VálaszTörlés
  6. Muszáj. Meg aztán kell tesztelni az ellensúlyokat is néha. Hát, működnek valamelyest, de nyikorognak.

    De én ezt a fajta képviseleti demokráciát amúgy is a lehetséges rossz rendszerek közül a legkevésbé rossznak tartom. És mai világunk csak megerősít ebben.

    VálaszTörlés
  7. Sancho Vi At Épp ez a lényeg az előre menekülésben. Nem visszatekintenek, mint Trump, hogy majd jól szént bányászunk újra, hanem azt nézik mi a jövő, miközben még a környezetükre is pozitív hatással lesz a dolog.

    VálaszTörlés
  8. Tamás Tóth Az akkumulátorokat feltehetőleg visszaveszik majd, és cserélik. Ez könnyen szabályozható is, ahogy most is vissza kell vegye a forgalmazó a régi készülékeket. És ez a szennyezés begyűjthető, koncentráltan kezelhető, ellentétben a benzines, gázolajos kocsik folyamatos és központilag kezelhetetlen szennyezésével.

    VálaszTörlés
  9. Kína majd kilövi a Hold másik oldalára a szemetet...

    VálaszTörlés
  10. Sancho Vi At Vagy a marsra. A SpaceX majd bizniszt épít rá.

    VálaszTörlés
  11. Tamás Tóth Persze, bőven van még vele dolog, de a kiinduló állapot lényegesen jobb.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése