Ugrás a fő tartalomra

Ez velem is előfordult tegnap.

Ez velem is előfordult tegnap. Éppen mentettem valamit, erre villan a képernyő, a notebook kijelző átvált 1024x768-ba, a másodlagos kiterjesztett klónozásba, és eltűnik minden VGA beállítás. Aztán fekete minden. Restart után el jön helyre, csak a fekete. A notebook alaplapi VGA és hangkártya driver kérdőjelre vált. Frissítettem a drivert jobb egérgombos menüben, erre helyrejött. Anyjuk picsáját!
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-performance-winpc/upgraded-to-windows-10-lost-video-driver/7d85d1bf-5082-4c0e-aedb-26f4db99241b

Megjegyzések

 1. Gondoltam váltok Win10-re (8.1-ről), de még mindig csak egy vacak publikus béta az egész. Az Insider telepítése meg se fordult a fejemben.

  VálaszTörlés
 2. JYC András azért a 8.1-nél már rég kiforrottabb.

  VálaszTörlés
 3. Nálam ezt az Ubuntu szokta eljátszani, a W10 nem pedig Insider fut.

  VálaszTörlés
 4. Attila Csongor Kiss Sőt, még a Spectre/Meltdown patch se lassítja annyira, azt mondják.
  Tény, hogy sok fejlesztés van benne, de sok új lehetséges bugforrás is.
  A 8.1 bevált, de kipróbálom a 10-et, ha lesz új videókarim. Grafikai oldalról érdekel a HDR API, a HiDPI és a DX12 is.

  VálaszTörlés
 5. Varsányi István Az Buguntu. :) Használj Mintet vagy Debiant. :) Linux rajongó vagyok, de azokkal is meggyűlt már a bajom.

  Szerk: "Meg gyűlt" egybe vagy külön írandó?

  VálaszTörlés
 6. JYC András hidd el, semmivel nem beválósabb a 8.1, mint a 10. Sőt. A kettő között alap esetben nincs értelme gondolkodni, egyértelműen Win 10, ha nincs valami kifejezett hw vagy sw függés.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése