Ugrás a fő tartalomra

A Huawei P10 dual sim nem akarta elérni az Android 8.0 frissítést.


A Huawei P10 dual sim nem akarta elérni az Android 8.0 frissítést. A hazai online support be akart küldeni egy szervizbe. Hiába volt beállítva, hogy jöjjenek a frissítések, nem kaptam meg egy fontos verziót, melyre a nyolcas előtt szükség lett volna. A franc se gondolta volna, hogy a piros nyíllal jelzett menü lekéri a szükséges köztes verziót... Ami meg simán települt, és utána jelentkezett egyből az Oreo is.

Megjegyzések

  1. Anyám P8-ával ugyanez volt, csak ott a legfrissebb csomag letöltése menü sem működött. Restore után egyből sorakoztak a frissítések

    VálaszTörlés
  2. A HiCare regisztrációm meg már egy ideje nem engedett egy csomó funkciót, mint pl. Cloud Backup és Béta program. Megzavarhatta az, hogy először már a Honor 6P-re is regisztráltam. Emiatt is be kellett volna vinnem a szervizbe, holott semmi köze az egésznek a készülékhez. Készítettem egy új e-mail regisztrációt (Gmail címben pont a névben, és az már újnak számít, de a Google oldaláról ugyanaz), és egyből ment. Tiszta agybaj ez a hazai Huawei support.

    VálaszTörlés
  3. P10 Plus-ra még így sem jön semmiféle frissítés egyelőre.

    VálaszTörlés
  4. Felraktad az oreot? Sokan írják fórumon hogy nem érdemes, sokan rollback-et írnak... Nekem is jelezte már, de az olvasottak alapján egyenlőre várok vele.

    VálaszTörlés
  5. Patai Dániel Igen, telepítettem. Nem látok semmi problémát. Milyen gondok vannak vele?

    VálaszTörlés
  6. Mobilarena fórumon írnak kisebb zavaró dolgot, pl navigombok rendezése, ilyesmik. Mások meg azt írják hogy nem hozott annyi újat, és hogy jó volt a nougat is, nem látnak sok különbséget. Na most ugye a sok "inkább vissza tenném a 7.0-t, meg kell a roll back" írások miatt nem tudom érdemes-e frissíteni.

    VálaszTörlés
  7. Milyen navi gombok. Az alsó sor, ami testreszabható, és testreszabva marad update után? 😀

    VálaszTörlés
  8. Azt írták rá hogy nem lehet rendezni. Én csak olvastam. Igen, azok. Na ilyen írások meg hasonlók miatt gondolkodom hogy tegyem-e fel, vagy egyenlőre hagyjam...

    VálaszTörlés
  9. Értem én,viszont akkor azt nem,miért húzzák le,hogy egyenlőre még nem érdemes... Persze itt most nem csak a navi gomb a lényeg. Meg vagy vele elégedve a nougathoz képest? Hard resetet csináltál? Nekem még sosem volt olyan droidos telóm,ami főverziót frissített volna,azt mondják főverziónál azért érdemes.

    VálaszTörlés
  10. Nekem már volt főverzió frissítés Huawei készüléken 6-ról 7-re, és minden működött tovább, még a widget-ek is. Ami nem volt kompatibilis, azt jelezte, és javasolta eltávolítani. Most ez 7-ről 8-ra frissített, és nem látom problémásnak semmilyen tekintetben sem.

    VálaszTörlés
  11. Fenáll a veszély hogy eltűnik valami frissítéskor? :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése