Ugrás a fő tartalomra

Akkora sztár lett a krétával Wordöt oktató ghánai tanár, hogy a Microsoft gépeket küld az iskolájának


https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=14025029&chk=521e3fe06c11493fdc6bfeb1a6bef416&url=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Ftudomany%2F20180319_ghanai_tanar_kreta_microsoft_word%23rss

Megjegyzések

  1. Wow, csak eljutott a hír a hvg-hez is. Jobb később mint mégkésőbb.

    Anno nekünk is rajzolt ilyet a tanár a táblára, pedig voltak gépeink. Ami nekünk akkor és ott nem volt az a projektor. Szegény megpróbálta elmutogatni úgy a funkciókat, hogy diktálta, hogy a monitorunkon hova nézzünk, de nyilván mindenki paintezett vagy startlapjatekokat nyomatott, így jobbnak látta kikapcsoltatni a gépeket és felrajzolni a táblára. 😂

    VálaszTörlés
  2. Végül is ez a kis színes kategória. Pár hónap a szavatossága, az alatt bármikor közölhető, amikor nincs érdekesebb. Pl. nem születik kétfejű borjú sehol sem.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem manapság már nem létezik ilyen kategória. Mindent azonnal vagy elkéstél. A 90-es években de még a 2000-esévek elején is elment volna. A twitter és a facebook korában ez már gáz, de már az rss olvasókban is furán néztem, amikor valaki lehozott egy cikket valamiről, amiről már rengetegen mások korábban cikkeztek, főleg ha nem egy update az adott témáról, és újdonságnak állítja be.
    Mi lett volna a megfelelő: Update: a táblán wordöt oktató tanár megkapta a gépeket, majd a cikkben a pali az új gépen magyaráz egy gyereknek.
    Sztem.

    VálaszTörlés
  4. Már eleve akkor az első közlés is kérdéses, hiszen régebben csinálja, mért nem közölték hónapokkal korábban. Én úgy gondolom, továbbra is vannak napi aktualitások, és érdekes információk. Utóbbinál nem lényeges a gyors közlés.

    A közösségi oldalakon is mennek körbe hónapokkal korábbi infók is.

    VálaszTörlés
  5. Náhóczki Náhó Gábor Ez a véleményed, de nem így működik. A Facebook simán recirkulál régi kontenteket, és a sok látogató simán újra és újra megeszi. Értem, hogy Téged ez zavar, engem is, de nem gáz, ahogy írtad, mert a gyakorlat mást mutat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése