Ugrás a fő tartalomra

"Kalifornia állam most egy olyan tervezeten dolgozik, ami kötelezné az Apple-t és a többi gyártót, hogy a javításhoz...

"Kalifornia állam most egy olyan tervezeten dolgozik, ami kötelezné az Apple-t és a többi gyártót, hogy a javításhoz kapcsolódó útmutatókat és leírásokat mindenki számára elérhetővé tegye."
https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=13980258&chk=3a1c4e15837f14290757d760c811d380&url=https%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fpcwpro%2Fjogod-lehet-hozza-hogy-ne-egy-vagyonert-javitsak-a-meregdraga-keszulekeidet-244982.html

Megjegyzések

  1. Nem támogatom. Mi lesz azzal a hibával amit a nem szakszerű beavatkozás okoz? Ha nem jól rakod össze és beázik? Ha letörsz ezt azt?! Nem azt kell nézni, hogy mi megtudjuk csinálni, hanem akik nagy gáz, kis szerencse alapján neki esnek . A perek sokaságáról már nem is beszélve.

    VálaszTörlés
  2. Gábor Vezényi nem feltétlen arról szól a dolog, boldog-boldogtalan nekiessen processzort cserélni iPhone X-ben (😎😊😂), hanem arról, hogy legyen alternatíva a méregdrága szervizekkel szemben. Szóval én támogatom.

    VálaszTörlés
  3. Róbert Lovass Meg arról, hogy újra tudj akksit cserélni pl, ha a telefon maga még jó neked.

    VálaszTörlés
  4. Most is van alternatíva. Csak meg kell nézni a reklámokat. Akarok mégegyszer javítgatni a lopó-csaló GSM bt-nél? Nem... annyival nem is volt olcsóbb.

    VálaszTörlés
  5. Zoltán Zsédenyi Kalifornia, nem a Bécsnél "jobb" Budapest, vagy Miskolc. Itt nálunk az elcseszett adórendszer miatt a kutyásferigéesem kókler szerviz az alternatíva. A szakemberek egy része szakmát vált, másik része képzetlen, a maradék elmenekül. Ne mondjad már nekem, hogy a hazai márkaszerviz képviseletek annyira über király módon dolgoznak. Alternatíva. Az.

    VálaszTörlés
  6. Csak próbáltam összemosni a magyar ilyen irányú tapasztalatokkal. És nem az hogy überkiralyul dolgoznak, hanem hogy mit szerelnek bele. Teccik érteni? Úgyhogy vagy valahol van jó ismerősöd, vagy marad a markaszerviz. Esetleg, ha olyan, akkor megjavítod magadnak!

    VálaszTörlés
  7. Mondjuk egy nem működő sw-es funkció miatt, amit egy új rom flash-elésével lehet elérni, nem lehet feltennem gari időben, mert 1.) nincsen rá nyilvános szoftver és rom, 2.) azt állítják, hogy gari vesztés. Miyen alkatrész?

    VálaszTörlés
  8. És ezt tárom... hiszen az autószervizekkel már megtörtént. Attól, hogy sokan ilyen olyan forrásból “megveszik” a javítási könyveket, Kínából az egyéb ilyen-olyan diag dolgokat, attól meg nem fognak jobban érteni hozza. Tehát, ha nincs celiranyu szakemberképzés, akkor nem lesz pozitív hozadéka... Semmi.. nihil... csak egy... tudod mi az...

    VálaszTörlés
  9. Támogatom. Lehessen otthon is frissíteni a szoftvert hogy vízálló legyen.

    VálaszTörlés
  10. Nem igazán értem. Most is javíthatod otthon. Azt meg senki se várja, hogy a gyártó garanciát ad arra, hogy nekiállsz kisbicskával a telefonnak. Útmutató: iFixit, Youtube, Internet. Ha ezek alapján nem képes valaki ezeket megoldani, akkor nem kellene hozzányúljon bármihez is.

    VálaszTörlés
  11. Náhóczki Náhó Gábor abszolút így van!!!!

    VálaszTörlés
  12. Náhóczki Náhó Gábor A gyártói romok, azok cseréjét végző szoftverek legálisan nem érthetőek el. Nincsen egy olyan szerviz könyv, mint mondjuk ez: https://elektrotanya.com/sony_wm-dd33_sm.pdf/download.html De srácok, ne már, hiszen minden lényeges pont le van írva a cikkben.
    Az egész nem arról szól, hogy pistike szétcseszi a telefont, és ezért garanciát kellene bárkinek is vállalnia.
    elektrotanya.com - Elektrotanya for electronics experts

    VálaszTörlés
  13. Náhóczki Náhó Gábor de, sajnos többször futunk bele ilyen irányú igénybe.. hogy nem sikerült, de van gar.. ezért írtam.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése