Ugrás a fő tartalomra

Száz dollár alá sikerült csökkenteni a cink-levegő akkumulátorok költségeit. Mi lesz itt, mire elkészül a Paks2?

Száz dollár alá sikerült csökkenteni a cink-levegő akkumulátorok költségeit. Mi lesz itt, mire elkészül a Paks2?
https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=15052589&chk=afdd86a7ca7a9b54b0e82fb72fc1d8f3&url=https://privatbankar.hu/vallalat/attorest-jelentettek-be-ejszaka-is-lesz-napenergiank-321798

Megjegyzések

  1. Nem az a kérdés, hogy mi lesz, hanem meddig fogjuk fizetni a "kormányunk" luxusát.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem semmi se lesz. Legfeljebb nem termel majd, ha nem lesz hova tenni az áramot. Mi meg fizetünk. De hát, ha egyszer ennyire kedvező feltételekkel kaptuk a hitelt, akkor biztos megéri (valakinek).

    VálaszTörlés
  3. Én nem vagyok benne biztos hogy megépül a Paks2. ...

    VálaszTörlés
  4. Andrea Hegymegi Igen, ez is benne van a pakliban, de a hitelt persze akkor is vissza kell fizetni. És amíg "nemépül" addig biztos csinálnak pár, szerződés szerint azért fizetendő munkát.

    VálaszTörlés
  5. Paks mellet el kezdték megvásárolni azokat a területeket, ahol munkásszálló fog épülni. Pakson a Duna partján egy oktatási központ lesz, ahol az új dolgozókat képzik. Gerjenben lesz az egyik munkásszálló komplexum. Dombori üdülőtelepen is a kemping és a táborok helyén akarnak munkásszállót. Ki vannak akadva a környékbeliek, hogy mi a krvstnfsz ez, hogyan cseszik szét 4-6 évre egy már-már természetvédelmi besorolásra érett üdülőterület életét a gondolom nem atomfizikusok és nem reaktormérnökök ukrán és lengyel feltöltésével. Aztán meg ki tudja, mivel jár ez az egész még, és akkor csak az építésről beszélek.

    VálaszTörlés
  6. Horváth Gyula igen, bármennyi pénzt el tudnak költeni, akkor is, ha nem valósul meg. Ld. Olimpia...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése