Ugrás a fő tartalomra

Az Android Titanium Backup Pro címkézés funkciója nagyon hasznos, idézem az alábbi fantasztikus írás 2.

Az Android Titanium Backup Pro címkézés funkciója nagyon hasznos, idézem az alábbi fantasztikus írás 2. részéből, hogy mire is jó ez:

1. Romot akarunk cserélni, és wipe is lesz, tehát minden alkalmazásunk, beállításunk törlődni fog. Van már backup róluk, de van összesen 270 db alkalmazás-mentésem, nem akarom mindet visszarakni. Ha leszűröm az összes User alkalmazást (mondjuk most épp 57 db), ezekhez rendelek egy címkét, majd leszűröm a System alkalmazásokat, és ezekből egyesével hozzáadom a címkéhez az [SMS/MMS/APN] Telefonos/üzenetbeállításokat, az [SMS/MMS PREFS] Üzeneteket, valamint az [ALARMS] Óra alkalmazást, [BOOKMARKS] Böngésző és a [SETTINGS/BLUETOOTH] Beállítástárolóhely alkalmazásokat, akkor az új romon egyszerűen a címke kiválasztásával ezeket egy menetben vissza tudom rakni, és ott lesz az összes előző romon használt alkalmazás, az ébresztőóra beállításai, az SMS-ek, MMS-ek, az APN és a böngésző kedvencek is áttelepítésre kerülnek. Mindehhez egy címkét választottam ki, majd indítottam a csoportos műveletet, visszakerült az 57 user alkalmazás + 5 system beállítás.

2. Tudom, mik azok a romban található számomra teljesen fölösleges alkalmazások, szolgáltatások (services) amelyeket nem használok. Ezeknek is csináltam egy címkét. Amikor az új romot felrakom, ennek a kiválasztásával szimplán letörlöm az összeset, így nyerek egy csomó tárhelyet, valamint felhasználható RAM-ot. Gyorsabb lesz és kezesebb a kütyü.
http://pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1970:mindenkiszeretitibit2&catid=44:program&Itemid=257

Megjegyzések