Ugrás a fő tartalomra

Instagram tippek magyar usereknek

Instagram tippek magyar usereknek

- Ha több rajongót szeretnél a képeidre, a hashtag használata jobban számít alacsony követőszám esetén, mintha ész nélkül bejelölsz követésre másokat.
- Sokan ugyanis nem csak a követőiket, hanem népszerű címkéket követve nézegetnek képeket. Pl. felhős képek: #cloud #clouds #cloudporn
- Egy képhez maximum 30 db hashtag vihető fel.
- Azonban a kommentekbe utólag beszúrt hashtag is számít.
- Ha egy képed nagyon jól sikerült, utólagosan is "feldobhatod" a hashtag használattal. Akár úgy is, hogy a kommentben lévő hashtag-et ismét bedobod egy új kommentbe, majd törlöd a régit.
- A gyakran használatos általános hashtag-ek begépelése macerás. Vagy kimásolod egy korábbiból (Android esetén nyomva tart, majd Másol menü, de ekkor még a username is bekerül a vágólapra), vagy kiteszed egy jegyzettömbbe, note-ba, akármilyen jegyzet app is van a telódon, vagy ha használod a http://statigr.am oldalt, akkor ott copy/paste. Korábbi kommentek törlése a ceruza gombbal lehetséges.
- Figyeld meg, hogy a sok szívecskét kapó fotókon milyen hashtag-ek vannak. Ezek túlzó használata olyan, mint a kidobott szórólap, semmit nem ér, és idegesíti azt, aki a képébe kapja. Azonban ügyesen összeállítva egy szettet akár új követőkre is szert tehetsz.

Egyelőre ennyi #instagram #tips ... :) Te tudsz még hasonlókat?

Megjegyzések