Ugrás a fő tartalomra

Egy Plantronics Pulsar 590 sztereó Bluetooth headset átalakításába fogtam.

Egy Plantronics Pulsar 590 sztereó Bluetooth headset átalakításába fogtam. Még korábban átalakítottam arra, hogy alkalmas legyen BT aux vevőnek.

Van a fülesen egy 3,5" jack aljzat, mely arra hivatott gyárilag, hogy sima egyszerű fejhallgatóként is üzemeljen. Ezt használtam kimenetként, azaz a füles vette mondjuk a telefonom sztereó jelét BT porton át, és továbbította a jack dugón át egy erősítő aux bemenetére.

Mivel fülesként már nem használom, a szivacs is lerohadt róla, és csak porfogó, de funkcióját ellátja, ezért úgy döntöttem, hogy átdobozolom, a hangszóróktól megszabadítom, a mikrofon megmarad, bekerül egy stílusos dobozba, a gombokat kivezetem, és állandó tápellátást kap.

Az utolsó stockfotókon látható az eredeti kinézet, a fotóimon a szétszedett, majd próbapanelre újra összerakott, működőképes állapot. A biztonság kedvéért Excel-ben megrajzoltam gyorsan a bekötését, mert a panelek nem vagy csak részben feliratozottak, illetve eleve mod-dolt a panel a korábbi ki/bemenet csere miatt.






Megjegyzések