Ugr√°s a fŇĎ tartalomra

ūüėĶ

ūüėĶ
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=12041618&chk=1e28efcc2760cf77746a483c0a946071&url=http%3A%2F%2Fwww.atv.hu%2Fbelfold%2F20170227-marciustol-adot-kell-fizetni-a-napelemes-rendszerek-utan

Megjegyzések

 1. Ilyenkor √©n az√©rt legal√°bb az √≠r√°sos h√≠rbŇĎl hi√°nyolok valami jogszab√°lyi hivatkoz√°st, aminek konkr√©tan ut√°na lehetne n√©zni. A hangzatos c√≠m ut√°n kider√ľl, hogy nem is vonatkozik minden m√©retŇĪ rendszerre √©s az is 0 forint. Mi m√°s nem stimmel m√©g? (Ok√©, hogy bor√≠t√©kolhat√≥ a felt√©telez√©s, meg elmennek ezek a cs√°ba, de na.)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is van egy kis hiányérzetem a konkrétum kapcsán. A 0% adó gondolom bejelentési kötelezettség, amolyan tudjunk róla, mennyi van.

  VálaszTörlés
 3. Attila Csongor Kiss a 4kW szinte az alap rendszer. Kisebbet nem nagyon telepítenek mert az éves felhasználáshoz viszonyítottan tervezik meg ezeket (és ugye eleve azok engedhetik meg maguknak akik többet is használnak) vagyis gyakorlatilag minden telepített rendszer bele fog esni.
  √Čs ne legy√ľnk m√°r annyira naivak, hogy nem l√°tjuk, a 0% csak a kezdet.

  VálaszTörlés
 4. Várnai Ernö ez nem a naivitásról szól, hanem a hírrel szemben szakmaiság elvárásáról. Forrás megjelölése alap.

  VálaszTörlés
 5. Guglizni √©n is tudok, de ettŇĎl m√©g a h√≠r r√©sze, alapja kellene legyen.

  VálaszTörlés
 6. Ez annyira egy√©rtelmŇĪ, hogy egy Paks 2 fel√© tett l√©p√©s. :(

  VálaszTörlés
 7. Attila Csongor Kiss a vide√≥t megn√©zted? K√∂zzel h√°rom perces anyag, sok r√©szlettel megfŇĪszerezve. A cikk ennek egy r√∂vid kivonata.
  Azt is l√°ssuk be, hogy manaps√°g az √ļjs√°gok, h√≠roldalak sem id√©znek jogszab√°ly helyeket az egyes cikkekben, csak √©s kiz√°r√≥lag t√©nyfelt√°r√≥, oknyomoz√≥ anyagok eset√©n. Sz√≥val nem valami rendk√≠v√ľl slendri√°n cikk ez sem

  VálaszTörlés
 8. V√°rnai Ern√∂ l√°ttam. Nem rendk√≠v√ľli, csak szok√°sosan slendri√°n.

  VálaszTörlés

Megjegyz√©s k√ľld√©se