Ugrás a fő tartalomra

😵

😵
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=12041618&chk=1e28efcc2760cf77746a483c0a946071&url=http%3A%2F%2Fwww.atv.hu%2Fbelfold%2F20170227-marciustol-adot-kell-fizetni-a-napelemes-rendszerek-utan

Megjegyzések

  1. Ilyenkor én azért legalább az írásos hírből hiányolok valami jogszabályi hivatkozást, aminek konkrétan utána lehetne nézni. A hangzatos cím után kiderül, hogy nem is vonatkozik minden méretű rendszerre és az is 0 forint. Mi más nem stimmel még? (Oké, hogy borítékolható a feltételezés, meg elmennek ezek a csába, de na.)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van egy kis hiányérzetem a konkrétum kapcsán. A 0% adó gondolom bejelentési kötelezettség, amolyan tudjunk róla, mennyi van.

    VálaszTörlés
  3. Attila Csongor Kiss a 4kW szinte az alap rendszer. Kisebbet nem nagyon telepítenek mert az éves felhasználáshoz viszonyítottan tervezik meg ezeket (és ugye eleve azok engedhetik meg maguknak akik többet is használnak) vagyis gyakorlatilag minden telepített rendszer bele fog esni.
    És ne legyünk már annyira naivak, hogy nem látjuk, a 0% csak a kezdet.

    VálaszTörlés
  4. Várnai Ernö ez nem a naivitásról szól, hanem a hírrel szemben szakmaiság elvárásáról. Forrás megjelölése alap.

    VálaszTörlés
  5. Guglizni én is tudok, de ettől még a hír része, alapja kellene legyen.

    VálaszTörlés
  6. Ez annyira egyértelmű, hogy egy Paks 2 felé tett lépés. :(

    VálaszTörlés
  7. Attila Csongor Kiss a videót megnézted? Közzel három perces anyag, sok részlettel megfűszerezve. A cikk ennek egy rövid kivonata.
    Azt is lássuk be, hogy manapság az újságok, híroldalak sem idéznek jogszabály helyeket az egyes cikkekben, csak és kizárólag tényfeltáró, oknyomozó anyagok esetén. Szóval nem valami rendkívül slendrián cikk ez sem

    VálaszTörlés
  8. Várnai Ernö láttam. Nem rendkívüli, csak szokásosan slendrián.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése