Ugrás a fő tartalomra

Az első háromnegyed óra idegesítően unalmas volt, már fizikailag fájt.

Az első háromnegyed óra idegesítően unalmas volt, már fizikailag fájt. Sokkal jobb filmeket láttam az elmúlt években. Szerintem ez kínlódás volt. Erőltetett karakterek, vontatott jelenetek, már unalmas zenék, túltolt látványvilág annak érdekében, hogy tud, ez itt egy Star Wars film. Szerintem nem éri el a 8/10-et, csak 3/10. Bocs, srácok. Nekem ez nem tetszett. Nagyon nem tetszett. A végén a hercegnő meg legalább olyan béna animáció, mintha egy három éves pc game intro menne.



Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3748528/
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3748528/

Megjegyzések

  1. Nincs itt semmi baj. Mindenkinek kicsit (nagyon) más tetszik. Ez nekem például tetszett. Bár már felejtem, mert emlékezetes nem volt, de a legelsőt kivéve a sorozat bármelyik filmjénél jobb volt, szerintem.

    VálaszTörlés
  2. Áh, meg ilyenek, hogy adatot nem tudnak kiküldeni a bolygóról, de rádiózni tudnak. 😶😵😂

    VálaszTörlés
  3. Az én megfejtésem tök egyszerű. ~'82-ben láttam a V-t, ~7 évesen, hát én konkrétan sokkot kaptam, hogy ilyen létezik (se kisvakond, se nadrág, se keménykalap, se krumpliorr, se Piedone...).
    Azt az érzést keresem minden SW filmben (sőt: minden sci-fiben), mondhatni két óra alatt örökre tönkrevágták a sci-fit érintő objektív értékítéletemet.
    Jöhet nekem Lucas a dumájával, hogy amúgy az SW-t 12 éveseknek szánta, nekem addigra már régen kiégett a sci-fi relém.
    Úgyhogy sci-fiket úgy értékelek, hogy fogok egy tolómérőt, és a "vége" főcímnél gyorsan lemérem, mennyire van lebiggyedve az ajkam.
    Na jó, nem, de majdnem.

    VálaszTörlés
  4. Én még mindig szeretem a meséket, így a SW sorozatot is, de ez nekem sem tetszett annyira.

    VálaszTörlés
  5. Nem csalódtam mert tudtam, hogy gyenge lesz. Sajnos ilyen is van. Hihetetlenül idegesítő benne ez az utolsó pillanatban megmenekülünk dolog, de olyan nagyon bénán előadva, hogy az már tényleg fájdalmas. Meg az olyan kimondott helyzetek, amit normális filmekben "érezni kell", mint például amikor elindulnak a halálcsillag terveiért és többször elhangzik, hogy ez mennyire hatalmas lehetetlen küldetés a legcsekélyebb feszültség nélkül. Egyszerűen röhejes volt. A vak palis dolog is nagyon túl volt tolva. Az egész még jobban fájt nekem (fizikai fájdalomról beszélek!) Mads Mikkelsen miatt!!! Nagyon méltatlan ez a "produkció" Őhozzá! Mintha Christian Bale játszana a barátok köztben vagy hasonló. Jajj...

    VálaszTörlés
  6. Ezért most, hogy helyreálljon a lelki világom meg is kell néznem A gépész című filmet :).

    VálaszTörlés
  7. Én többször elaludtam rajta a moziban, úgyhogy majd meg fogom nézni még egyszer Tv-n ha lehet majd ingyen streamelni

    VálaszTörlés
  8. Otto Olah az A gépészen? :) Nem egy akciódús film, az biztos.

    VálaszTörlés
  9. Hááááát...
    Viszont mentségére szóljon, hogy nem volt olyan rész benne, ami valamelyik korábbi SW-ban már eljátszódott volna (nekem legalábbis így tűnt). Azért ez is valami, na.

    VálaszTörlés
  10. És nem volt benne Yoda-moncsicsi se, ahogy pattog valami barlangban, aminek a falából sziklákat tép ki. Azért azoknál a filmeknél bármi jobb, ami nem teszi teljesen röhejessé az eredeti mesét, a jediket és az Erőt. És ez a film nekem nem tette, míg a többi mind.

    VálaszTörlés
  11. Moziban láttam a kisfiammal, nekem tetszett, lehet mert vele néztem. De egyik nap megnézem majd megint...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése