Ugr√°s a fŇĎ tartalomra

ūüėĒ

ūüėĒ
http://24.hu/kozelet/2017/04/18/kitort-az-informacios-haboru-magyarorszagon/

Megjegyzések

 1. Kitört? Ez már a végjáték.

  VálaszTörlés
 2. Sajnos a 24 szerkesztŇĎs√©g v√°lasza nagyon v√©rtelen. Szerencs√©re UP hozta a sz√≠nvonalat.

  VálaszTörlés
 3. A 24 v√°lassza idŇĎben √©rkezett, a 444 k√©sve ut√°na. Nem volt idŇĎ v√°laszolni norm√°lisan. Ide√°lis esetben egy ilyen v√°laszt j√≥l √°tgondol a fŇĎszerkesztŇĎ, esetleg egyezteti a marketinggel is, net√°n inform√°lisan a felettes vezetŇĎt is t√°j√©koztatja. Itt erre nem volt idŇĎ. A 24 higgadtabb, r√∂vid, annyit tett bele, amennyit meg√©rdemel. Megjegyzem, szerintem gusztustalan dolog m√©diumok k√∂z√∂tt baszakodni, mint amit a T√©nyek vagy a Ripost (√©s tes√≥ oldalai) megengednek maguknak, √©s a 444 is belemegy ebbe, t√ļl a sz√°raz t√©nyek ismertet√©s√©n. M√°r csak az√©rt is, mert holnap lehet, hogy az √©ppen fik√°zott ember lesz a fŇĎn√∂k√∂d.

  VálaszTörlés
 4. Ha gyorsan is akartak v√°laszolni, ki kellett volna maguknak k√©rni a k√©rd√©st is, √©s olyan v√°laszt adni, amit meg√©rdemelnek. Sajnos itt a sebess√©g a minŇĎs√©g rov√°s√°ra ment. A cikk m√°r jo lett ut√°na, de azt a tv2 m√°r nem fogja id√©zni

  VálaszTörlés
 5. A TV2 c√©lja nem az volt, hogy v√°laszt adjon. A k√©rd√©sek eleve demag√≥g, v√°laszt ad√≥k voltak. Persze √©rtelek, Te sz√≠vesen olvast√°l volna egy kis cirkuszt. ūüėÄ

  √Čn ezt v√°laszoltam volna:

  "Minden √©pelm√©jŇĪ l√°tja, hogy a korm√°nyp√°rti m√©dia korm√°ny √°ltal p√©nzelten √∂sszehangolt t√°mad√°st ind√≠tott Magyarorsz√°ggal szemben.

  Ezzel kapcsolatban szeretn√©nk megk√©rdezni, hogy a korm√°ny befoly√°solja-e a szerkesztŇĎs√©g munk√°j√°t. Ha igen, akkor hogyan? H√°ny szerkesztŇĎn, √ļjs√°g√≠r√≥n v√©gzetek agymos√°st? Igaz-e, hogy √ļjs√°g√≠r√°s helyett politikai sz√°nd√©kot szolg√°lnak ki egy milli√°rdos k√©nye-kedve szerint? Igaz-e hogy b√°rmi m√°s m√©ret√©hez k√©pest az√©rt kapnak elt√ļlzottan nagy fel√ľletet, mert erre vonatkoz√≥ k√©r√©st kapott a szerkesztŇĎs√©g?

  A ma esti T√©nyekben szeretn√©nk a v√°laszokat megkapni a korm√°ny sz√≥vivŇĎj√©nek √°ll√≠t√°sa mellett, k√©rem sz√©pen, hogy v√°laszoljon addig!

  Köszönettel,"

  VálaszTörlés

Megjegyz√©s k√ľld√©se