Ugrás a fő tartalomra

😔

😔
http://24.hu/kozelet/2017/04/18/kitort-az-informacios-haboru-magyarorszagon/

Megjegyzések

  1. Sajnos a 24 szerkesztőség válasza nagyon vértelen. Szerencsére UP hozta a színvonalat.

    VálaszTörlés
  2. A 24 válassza időben érkezett, a 444 késve utána. Nem volt idő válaszolni normálisan. Ideális esetben egy ilyen választ jól átgondol a főszerkesztő, esetleg egyezteti a marketinggel is, netán informálisan a felettes vezetőt is tájékoztatja. Itt erre nem volt idő. A 24 higgadtabb, rövid, annyit tett bele, amennyit megérdemel. Megjegyzem, szerintem gusztustalan dolog médiumok között baszakodni, mint amit a Tények vagy a Ripost (és tesó oldalai) megengednek maguknak, és a 444 is belemegy ebbe, túl a száraz tények ismertetésén. Már csak azért is, mert holnap lehet, hogy az éppen fikázott ember lesz a főnököd.

    VálaszTörlés
  3. Ha gyorsan is akartak válaszolni, ki kellett volna maguknak kérni a kérdést is, és olyan választ adni, amit megérdemelnek. Sajnos itt a sebesség a minőség rovására ment. A cikk már jo lett utána, de azt a tv2 már nem fogja idézni

    VálaszTörlés
  4. A TV2 célja nem az volt, hogy választ adjon. A kérdések eleve demagóg, választ adók voltak. Persze értelek, Te szívesen olvastál volna egy kis cirkuszt. 😀

    Én ezt válaszoltam volna:

    "Minden épelméjű látja, hogy a kormánypárti média kormány által pénzelten összehangolt támadást indított Magyarországgal szemben.

    Ezzel kapcsolatban szeretnénk megkérdezni, hogy a kormány befolyásolja-e a szerkesztőség munkáját. Ha igen, akkor hogyan? Hány szerkesztőn, újságírón végzetek agymosást? Igaz-e, hogy újságírás helyett politikai szándékot szolgálnak ki egy milliárdos kénye-kedve szerint? Igaz-e hogy bármi más méretéhez képest azért kapnak eltúlzottan nagy felületet, mert erre vonatkozó kérést kapott a szerkesztőség?

    A ma esti Tényekben szeretnénk a válaszokat megkapni a kormány szóvivőjének állítása mellett, kérem szépen, hogy válaszoljon addig!

    Köszönettel,"

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése