Ugrás a fő tartalomra

"Mielőtt bárki Kínába rohanna 300 dollárért új iPhone-t építeni, jegyezzük meg: a művelethez eszközök és...

"Mielőtt bárki Kínába rohanna 300 dollárért új iPhone-t építeni, jegyezzük meg: a művelethez eszközök és kísérletezések is szükségesek voltak. A videó készítője elárulta, hogy az útja során összesen több mint 1000 dollárt vert el arra az iPhone-ra, amihez a konkrét beépített alkatrészek 300-ba kerültek."
http://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=2&id=12262066&rssid=1&rsspid=24&chk=bfe1dd54447e8f4dddf169609536ab95&url=https%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fpcwpro%2Fa-semmibol-epitette-meg-az-iphone-6s-keszuleket-227237.html

Megjegyzések

  1. Semmiből? Szerintem alkatrészekből 😂

    VálaszTörlés
  2. Valahol meglepne, ha nem lennének ráálva erre nagy szériában.

    VálaszTörlés
  3. A 6s az utolsó amivel ezt meg tudja tenni, mert a 7 ugye vízálló. Ha magadnak építed akkor nem az. Az is kérdés, hogy az összedzsungázott alkatrészekkel meddig húzza.

    VálaszTörlés
  4. Naggyon kemény :D főleg amit a kijelzővel műveltek. És komplett tesztjük volt hozzá.
    Jah, hát igen. Hallottam sztorit, amiben egy bizonyos cég bizonyos terméke visszakerült a gyártóhoz garanciális javításra, de az istennek sem stimmelt az S/N. A komolyabb vizsgálatnál egyéb furcsaság is felmerült: az eszköz hibás válaszokat adott a debug driver nem definiált hívásaira. Megröntgenezték, és az egyik vezérlő chip fotolitografikus azonosítói hiányoztak. Hát kiderült, hogy az egész cucc egy 100%-osan funkcionáló kínai koppintás. Fw-estől, chipestől, tokostól, mindenestől. Beszarás. Ami odakerül, lenyúlják.

    VálaszTörlés
  5. Videót nem néztem, a cikk pedig nem említette, hogy mi a helyzet a Touch ID-val. Tudtommal azt nem lehet házilag cserélni, mert az alaplap csak a saját modullal hajlandó működni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése