Ugrás a fő tartalomra

#bookmark

#bookmark
Az első évad 10/10 volt nálam.
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=12304455&chk=5f368c1d2473f09b17741489ecdd06ba&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2017%2F04%2F22%2Fthe_expanse_elso_ket_evad_kritika_syfy_battlestar_galactica%2F

Megjegyzések

  1. Érdekes, hogy ekkora mini-disszertációt írták róla, de azt nem említették meg, hogy hol lehet ezt a sorozatot megnézni.

    VálaszTörlés
  2. Ha ez kérdés volt, akkor az első évad fenn van a Netflixen, a második viszont egyelőre nincs. (bár sajna neked vpn kell hozzá, vagy amazon prime, ha jól látom: https://www.whats-on-netflix.com/other/when-will-season-1-2-the-expanse-be-on-netflix/)
    Én egyébként sajna korábban olvastam a könyveket (legalábbis az elsőt, és a másodiknak a felét), és ez eléggé befolyásolta az élvezeti faktort, mert folyamatosan azon pörögtem közben, hogy most ez így volt-e a könyvben, vagy tök máshogy. Szóval javaslom (elő)olvasás nélkül nézzétek a sorozatot, úgy kevésbé zavaró :)

    VálaszTörlés
  3. Krisztián Kovács köszi szépen, hogy utána néztél! Ettől függetlenül nagyon furcsállom, hogy egy ilyen hosszú cikkbe miért nem fért bele, hogy hol lehet megnézni. Lehet, hogy már ezert megérné valakinek Netflixre előfizetni. Nekem egyébként van USA SyFy előfizetésem, de csak az utolsó 3 epizódot lehet onnan streamelni (apple TV app), de az első évadot még lehet venni $20-ért, azt fogom majd tenni.

    VálaszTörlés
  4. Otto Olah hát, általában az a magyarázat az ilyen "meg nem említésre", hogy itthonról nincs legális forrás... itt is ez a helyzet tu'képpen, mert a cikk a második évadról szól, amit nem lehet legálisan itthon nézni sehol. Vagyis nincs mire linkelni, de úgyis tudja a cikkíró, hogy a torrenttéka (sőt, manapság egy rakás illegal stream megoldás is) játszik itthon.

    VálaszTörlés
  5. Én ezt értem, de az első évad legálisan nézhető, ami nem derül ki a cikkből. Még az sem, hogy ez csak angolul van, szinkronizálva nem adta még le magyar TV, stb.

    VálaszTörlés
  6. Otto Olah​ Igen, igazad van, a cikkíró belterjes, feltételez. Minden szakmára jellemző ez. A sportújságírókkal állok így hadilábon, mikor feltételezik, hogy tudod, milyen sportágban játszik egy csapat vagy játékos, és nem derül ki, hogy foci vagy kosárlabda, vagy sakk. Ez ugyan ilyen.

    VálaszTörlés
  7. szerintem inkább arról van szó, hogy a cikkírónak gőze sincs arról, hogy elérhető-e bárhol legálisan a kontent, ő már rég letorrentezte és úgy nézte végig, és tudja, hogy akit érdekel a téma ugyanígy fognak tenni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése