Ugrás a fő tartalomra

Hamis a magyar iPhone-ok megdöbbentően nagy százaléka - PC Fórum


https://pcforum.hu/hirek/19415/hamis-a-magyar-iphone-ok-megdobbentoen-nagy-szazaleka

Megjegyzések

  1. Kizártnak tartom a 20%-os arányt.

    VálaszTörlés
  2. A náluk megfordulók közötti arány talán reálisabb.

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁ, marhaság! Samsungból rengeteg hamissal találkoztam, volt egy fickó aki ilyen ügyek után nyomozott és sorra hozta be hozzám az ilyeneket, hogy mondjak szakvéleményt, hogy miről lehet megállapítani, hogy hamis. Szinte mind Samsung copy volt, de basszus volt ami samsung gyári akkuval ment! :D

    VálaszTörlés
  4. szerintem a hamis alatt nem konkret hamisitvanyt ertenek, hanem az eredetivel megegyezo alkatreszekbol epitett telefonokat. Utangyartott alkatreszekbol is lehet mukodo iPhone-t csinalni.
    Kinaban ez egy kulon iparag. Megveszik a hibatlan uj keszuleket lecsupaszitjak , kicserelnek mindent utangyartott alkatreszekre es eladjak ujnak. az eredeti alkatreszeket pedig tovabb ertekesitik.
    Rengeteg ilyen keszulek kerul be Europaba tobbek kozt Magyarorszagra is.

    VálaszTörlés
  5. Kövesdi András Igen, talán ezt is megosztottam. Szerintem nem mindenki kötötte össze a két témát, pedig pont ez a lényeg.

    VálaszTörlés
  6. Kövesdi András nem, a konkrét hamisítványokat értik, amiken android fut és csak nagyon hasonlít az iPhonera

    VálaszTörlés
  7. Náhóczki Náhó Gábor valoban, kicsit pontosabban olvastam en is vegig a cikket es kiemelik az Android rendszert. Ebben az esetben viszon a 10bol 2 arany szerintem nem allja meg a helyet.

    VálaszTörlés
  8. Sancho Vi At kozben megtalatam en is a megosztasod. Surubben kene plus-t nezni.
    Amugy a srac nagyon megdolgozott a telefonert. Biztos vagyok, hogy masodjara mar konnyebben menne. Egyszer szivesen korbe vinnek egy ilyen "szakmabeli" cikk irot azon a piacon, biztos latna csodat.

    VálaszTörlés
  9. Kövesdi András Pontosan én is ezt mondtam, hogy az tuti sok, már csak a személyes tapasztalat miatt is, ahol folyton samu klónokkal találkoztam, de iPhone klónokkal nem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése