Ugrás a fő tartalomra

"Laptopjára egy Raspberry PI-t dugott, majd végigpásztázta, hogy a teremben milyen bluetoothos eszközök érhetők el.

"Laptopjára egy Raspberry PI-t dugott, majd végigpásztázta, hogy a teremben milyen bluetoothos eszközök érhetők el. Tucatnyi számot töltött le, köztük biztonsági szakemberekét. Ezután bevetett egy Pythonban írt kódot, aminek köszönhetően a medvét az egyik számon keresztül vezérelve lehallgatókészülékké alakította át, bekapcsolta annak fényeit és mikrofonját is."
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=12429370&chk=cffb6f4d12954c15c2c5cc942629cafb&url=http%3A%2F%2F24.hu%2Ftech%2F2017%2F05%2F17%2Fplussmackobol-csinalt-kiberfegyvert-egy-hatodikos%2F

Megjegyzések

  1. Botond Zalai-Ruzsics- ra gyanakszom :-)

    VálaszTörlés
  2. Csíny letudva. Btw én is kis ganaj voltam, mondjuk az gimnáziumban volt. Bluetoothon keresztül Sony ericssonokkal lehetett vezérelni pár másik modellt és el lehetett indítani rajta zenét, villogtatni meg csörgetni, sőt üzeneteket kiírni a kijelzőre. Én jól szórakoztam, a többiek annyira nem, de csak haverral tudtuk, hogy létezik ilyen. Amazok meg esküdöztek, hogy lenémították xD
    Volt, hogy tanárt is sikerült így szopatni xD

    VálaszTörlés
  3. Egy rövid ideig volt Sony Ericssonom, nem is tudtam, hogy ekkora bug van benne.

    VálaszTörlés
  4. Horváth Gyula sony ercsson oldaláról fícsör

    VálaszTörlés
  5. A telefon is jópofa volt, de leginkább a hozzá letölthető Explorert szerettem. Droidra is van, jó is, csak itt azért nem nagyon kell, ezért most nincs fönt.

    Az a progi is ékes bizonyítéka, hogy egy lelkes fejlesztő jobb programot csinál, mint a nagy cégek teljes fejlesztőcsapata. Mondjuk a Nokiáé, pl., amik tényleg rémes programokat írtak. Aztán, ma már nem írnak semmit se, max. emlékiratokat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése