Ugrás a fő tartalomra

Szerintem 10/10.

Szerintem 10/10. Hozza, amit vártam, tetszik. Mocskos nehéz dolga volt a készítőknek. Egyszerre többféle elképzelésnek, elvárásnak kellett megfelelni. Azt az érzést adja nekem, mintha minden manga részt filmen láttam volna eddig is. Még nézném.
http://www.imdb.com/title/tt1219827/

Megjegyzések

  1. Nagyvonalakban egyetértek, hogy jó volt a film, de nekem közel sem 10/10. Nagyon sokat rontott rajta (többször is kizökkentett a hangulatból), mikor nem voltak tömegjelenetek. Sehol nem volt sok ember, sok autó, egy olyan megapoliszban. Túl sterilre sikeredett a város.
    Na, annyira sokat azért nem vonok le emiatt, így is 5/7.

    VálaszTörlés
  2. Én is pont tegnap néztem meg. Sokat hallottam róla, vártam bár nem tudtam előtte semmit a történetétől. Valahogy kimaradt nálam. Nekem sok helyen unalmas volt, a CGI az elején nevetséges. Lehet, hogy túl magasak voltak az elvárásaim az előzetesek alapján. Nálam max. 5/10 :/

    VálaszTörlés
  3. Én a mangát nem ismertem, úgy néztem meg, de egyetértek, 10/10. Utána néztem meg a rajzfilmet, kissé fura volt, de bejött az is.

    VálaszTörlés
  4. Ma néztem meg, tetszett. Főleg, hogy nem ismertem nem voltak elvárásaim. Lekötött. A "fő csata" a pók tankkal béna volt. Ki az a hülye aki egy páncélosra így lövöldöz, ki az az irányító aki meg felveszi és nem kiröhögi. na de azért 9/10..

    VálaszTörlés
  5. Zsolt Menyhart A város üressége jelképes volt, szerintem. Ne felejtsd, ez nem egy sima film, ez egy cyber manga klasszikus filmadaptációja akar lenni. A manga mozdulatlanságát akarták - szerintem - ezzel visszaadni.
    Kubinyi Zoltán A CGI hiánya érdekes, észrevettem én is. Gondolkodtam, mi lehet az oka. Ez is a manga-hatás visszaadása miatt lehetett. Nem hiszem, hogy a költségeken spóroltak volna.

    VálaszTörlés
  6. Gábor Vezényi A tank kicsit erőltetett így 2017-ben. Az eredeti történet megalkotásakor még modernek számított az akkor kitalált, lásd Google: ghost in the shell tank.
    http://www.sancho.hu/files/blog/sanchoplus/ed/60/b8/ed60b8b7b082ad3e835dc1a4a19630a8.jpeg

    VálaszTörlés
  7. Az lehet, hogy az volt a szándék - mármint az üres utcákkal -, de az eredeti animében elég jók voltak a tömegjelenetek, nekem azoknak az érzete hiányzott.

    VálaszTörlés
  8. Nekem az az egyik legkedvencebb jelentem, mikor a major a várost járja, esik az eső, és a sok ember közt sodródik. És egy kirakat / étterem ablaka mögött meglátja a saját hasonmását - hiszen a teste kiborg, ki tudja hány példányban gyártották le?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése