Ugr√°s a fŇĎ tartalomra

J√©zusom! ūü§£

J√©zusom! ūü§£
https://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1195&id=14103104&rssid=1&rsspid=24&chk=86af8815fff65756727b45131fa43f87&url=https%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fpcwlite%2Fa-mobilgyartok-es-a-szolgaltatok-oltek-meg-a-windows-phone-t-245932.html

Megjegyzések

 1. Nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nem én voltam, nye, nye, nye, nye, nye, nye.

  VálaszTörlés
 2. Utólag már tök mindegy, akkor kellett volna jól felmérni és ellenkormányozni.

  VálaszTörlés
 3. Aha... p√©ld√°ul azok a szolg√°ltat√≥k, akiktŇĎl hŇĪs√©gidŇĎvel 0 (nulla!) forint√©rt lehetett elhozni a wind√≥zos Noki√°kat... Szem√©t banda, j√≥l kicsesztek a platformmal!
  Akkora szem√©thalom volt a WinPhone, hogy nem kellett m√©g egyet beler√ļgni ahhoz, hogy megd√∂g√∂lj√∂n.

  VálaszTörlés
 4. Milan Nedelykov igen, az alsó kategóriás modelleket. Míg komolyabb modelleket többnyire semmilyen konstrukcióban nem kínáltak.
  A szem√©thalom √°ll√≠t√°s h√ľlyes√©g. Felhaszn√°l√≥k√©nt t√©nyleg csak bizonyos appok hi√°ny√°t lehetett felr√≥ni, amivel vagy egy√ľtt tudott √©lni az ember, vagy nem. Egy√©bk√©nt a mindennapokban nagyonis j√≥l teljes√≠tett. M√©g a nulla forint√©rt kapott modellrŇĎl sem sz√≠vesen m√°sztam vissza Androidra.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon sok flagship volt. H√ľlyes√©get √°ll√≠t ember√ľnk. Az√©rt nem volt sok, mert nem vett√©k. De k√≠n√°lat volt.

  VálaszTörlés
 6. Ezt √≠rtam oda√°t:" Ez mekkora egy humbug :) Legink√°bb a MS tehet arr√≥l, hogy bukta lett a platform. Szeg√©nyes √©s nem megfelelŇĎen - megfelelŇĎ gyakoris√°ggal - friss√ľlŇĎ portf√≥li√≥, elbalt√°zott friss√≠t√©sek, a nagy dirrel-durral bejelentett projectek hirtelen elkasz√°l√°sa √©s m√©g sorolhatn√°nk... Az app-k hi√°nya csak hab a tort√°n."

  VálaszTörlés
 7. Egyébként azon elmélkedtem, hogy most ennek a cikknek és a mondani valónak milyen hátsó szándéka lehet, itt és most.

  VálaszTörlés
 8. Sancho Vi At ezt a nagyon sok flagship volt dolgot nem √©rzem megalapozottnak. Lumia 950, Hp Elite X3, Alcatel Idol 4 Pro, Vaio Phone Biz, Acer Liquid Jade Primo √©s ezzel kb ki is f√ļjt. Klasszikus gy√°rt√≥k a fasorban sem, t√∂bbnyire semmivel sem, nemhogy flagshippel.

  VálaszTörlés
 9. Jaja, √©n is ezt akartam k√©rdezni. De maradjunk a Lumian√°l. Egyetlen falg volt a 950, hiszen amikor ki akart√°k hozni EU-ban a 1520-t, akkor M√ľchenben a magyar k√ľld√∂tts√©g vette √©szre, hogy √©letvesz√©lyes a t√∂ltŇĎje, vissza is h√≠vt√°k a pi...a. Mellesleg, a 950-s √©vekig volt flagship, mikor a t√∂bbi gy√°rt√≥ √©vente dobja ki a piacra az √ļj flag-t.

  VálaszTörlés
 10. Attila Csongor Kiss √Čn is haszn√°ltam egy ideig, de az, hogy rendszerfriss√≠t√©s ut√°n reset-et kellett nyomni, mert egyes adatok nem szinkroniz√°l√≥dtak, az nem valami sz√©p. Azt√°n volt olyan, hogy k√©t azonos t√≠pus√ļ telefonon azonos verzi√≥j√ļ WP, √©s az egyikben ott van minden men√ľpont a be√°ll√≠t√°sokn√°l, a m√°sikn√°l meg nincs. A MS r√°ad√°sul azzal is megszivatott, hogy valid√°ljam m√°r az accountomat, mert k√ľl√∂nben kitilt. A valid√°ci√≥ azonban semelyik m√≥dszerrel nem ment, √≠gy v√©g√ľl √ļj MS accountot csin√°ltam, √©s hagytam a fen√©be a r√©git. Ha mindez csak velem t√∂rt√©nik, asszondom: pech, de egy csom√≥ WP-s koll√©g√°m megsz√≠vta. Ha ezek ut√°n valaki nekem azzal j√∂n, hogy a MS mobil platformja demilyenj√≥ volt....

  VálaszTörlés
 11. Milan Nedelykov sehol nem √°ll√≠tottam, hogy ne lettek volna gondok is a rendszerrel. Csakhogy semmivel nem tapasztaltam t√∂bb probl√©m√°t vele, mint Androiddal, √©s a mindennapokban ugyan√ļgy j√≥l haszn√°lhat√≥ volt.
  Voltak ugyan ezen fel√ľl hi√°nyz√≥ appok, olyanok is, amelyeknek alternat√≠v√°ja sem nagyon volt, ezzel vagy egy√ľtt tudott √©lni az ember vagy nem. Ami √°ltal√°ban kell, azok megvoltak ott is.
  M√°s t√©szta fejlesztŇĎi, gy√°rt√≥i √©s forgalmaz√≥i szemmel. A fejlesztŇĎk felŇĎl √©rthetŇĎ, hogy menet k√∂zbeni koncepci√≥v√°lt√°sok k√∂zepette nem cs√°b√≠t√≥ platform, gy√°rt√≥k √©s forgalmaz√≥k szempontj√°b√≥l meg a penetr√°ci√≥ alacsonys√°ga.

  Summa summarum, elsŇĎdlegesen az MS balt√°zta el, de a t√∂bbi k√ľlsŇĎ t√©nyezŇĎ is sz√©pen bej√°tszott, amelyekre nem tal√°ltak hat√°sos megold√°st. Ha minden ilyen k√∂r√ľlm√©ny rendben van, akkor a rendszeren mag√°n nem m√ļlt volna.

  VálaszTörlés
 12. Attila Csongor Kiss Nekem Adoiddal az elm√ļlt kb. 9 √©vben alig volt probl√©m√°m, pedig volt Motorola, Sony, HTC, LG, Samsung, Lenovo, ZTE, Huawei k√©sz√ľl√©kem egyar√°nt. SŇĎt, iOcean is :-) (Na, az az egy t√©nyleg szar volt.) Olyan ordas hib√°k nem voltak, mint WP-n√©l.

  VálaszTörlés

Megjegyz√©s k√ľld√©se