Ugrás a fő tartalomra

Jézusom! 🤣

Jézusom! 🤣
https://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1195&id=14103104&rssid=1&rsspid=24&chk=86af8815fff65756727b45131fa43f87&url=https%3A%2F%2Fpcworld.hu%2Fpcwlite%2Fa-mobilgyartok-es-a-szolgaltatok-oltek-meg-a-windows-phone-t-245932.html

Megjegyzések

  1. Nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nye, nem én voltam, nye, nye, nye, nye, nye, nye.

    VálaszTörlés
  2. Utólag már tök mindegy, akkor kellett volna jól felmérni és ellenkormányozni.

    VálaszTörlés
  3. Aha... például azok a szolgáltatók, akiktől hűségidővel 0 (nulla!) forintért lehetett elhozni a windózos Nokiákat... Szemét banda, jól kicsesztek a platformmal!
    Akkora szeméthalom volt a WinPhone, hogy nem kellett még egyet belerúgni ahhoz, hogy megdögöljön.

    VálaszTörlés
  4. Milan Nedelykov igen, az alsó kategóriás modelleket. Míg komolyabb modelleket többnyire semmilyen konstrukcióban nem kínáltak.
    A szeméthalom állítás hülyeség. Felhasználóként tényleg csak bizonyos appok hiányát lehetett felróni, amivel vagy együtt tudott élni az ember, vagy nem. Egyébként a mindennapokban nagyonis jól teljesített. Még a nulla forintért kapott modellről sem szívesen másztam vissza Androidra.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sok flagship volt. Hülyeséget állít emberünk. Azért nem volt sok, mert nem vették. De kínálat volt.

    VálaszTörlés
  6. Ezt írtam odaát:" Ez mekkora egy humbug :) Leginkább a MS tehet arról, hogy bukta lett a platform. Szegényes és nem megfelelően - megfelelő gyakorisággal - frissülő portfólió, elbaltázott frissítések, a nagy dirrel-durral bejelentett projectek hirtelen elkaszálása és még sorolhatnánk... Az app-k hiánya csak hab a tortán."

    VálaszTörlés
  7. Sorosozhatott volna. Az most menőbb.

    VálaszTörlés
  8. Egyébként azon elmélkedtem, hogy most ennek a cikknek és a mondani valónak milyen hátsó szándéka lehet, itt és most.

    VálaszTörlés
  9. Sancho Vi At ezt a nagyon sok flagship volt dolgot nem érzem megalapozottnak. Lumia 950, Hp Elite X3, Alcatel Idol 4 Pro, Vaio Phone Biz, Acer Liquid Jade Primo és ezzel kb ki is fújt. Klasszikus gyártók a fasorban sem, többnyire semmivel sem, nemhogy flagshippel.

    VálaszTörlés
  10. Jaja, én is ezt akartam kérdezni. De maradjunk a Lumianál. Egyetlen falg volt a 950, hiszen amikor ki akarták hozni EU-ban a 1520-t, akkor Müchenben a magyar küldöttség vette észre, hogy életveszélyes a töltője, vissza is hívták a pi...a. Mellesleg, a 950-s évekig volt flagship, mikor a többi gyártó évente dobja ki a piacra az új flag-t.

    VálaszTörlés
  11. Attila Csongor Kiss Én is használtam egy ideig, de az, hogy rendszerfrissítés után reset-et kellett nyomni, mert egyes adatok nem szinkronizálódtak, az nem valami szép. Aztán volt olyan, hogy két azonos típusú telefonon azonos verziójú WP, és az egyikben ott van minden menüpont a beállításoknál, a másiknál meg nincs. A MS ráadásul azzal is megszivatott, hogy validáljam már az accountomat, mert különben kitilt. A validáció azonban semelyik módszerrel nem ment, így végül új MS accountot csináltam, és hagytam a fenébe a régit. Ha mindez csak velem történik, asszondom: pech, de egy csomó WP-s kollégám megszívta. Ha ezek után valaki nekem azzal jön, hogy a MS mobil platformja demilyenjó volt....

    VálaszTörlés
  12. Milan Nedelykov sehol nem állítottam, hogy ne lettek volna gondok is a rendszerrel. Csakhogy semmivel nem tapasztaltam több problémát vele, mint Androiddal, és a mindennapokban ugyanúgy jól használható volt.
    Voltak ugyan ezen felül hiányzó appok, olyanok is, amelyeknek alternatívája sem nagyon volt, ezzel vagy együtt tudott élni az ember vagy nem. Ami általában kell, azok megvoltak ott is.
    Más tészta fejlesztői, gyártói és forgalmazói szemmel. A fejlesztők felől érthető, hogy menet közbeni koncepcióváltások közepette nem csábító platform, gyártók és forgalmazók szempontjából meg a penetráció alacsonysága.

    Summa summarum, elsődlegesen az MS baltázta el, de a többi külső tényező is szépen bejátszott, amelyekre nem találtak hatásos megoldást. Ha minden ilyen körülmény rendben van, akkor a rendszeren magán nem múlt volna.

    VálaszTörlés
  13. Attila Csongor Kiss Nekem Adoiddal az elmúlt kb. 9 évben alig volt problémám, pedig volt Motorola, Sony, HTC, LG, Samsung, Lenovo, ZTE, Huawei készülékem egyaránt. Sőt, iOcean is :-) (Na, az az egy tényleg szar volt.) Olyan ordas hibák nem voltak, mint WP-nél.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése