Ugrás a fő tartalomra

Szerinted mikor van értelme és mikor kerülöd el messzire a gyártói App Store?

Szerinted mikor van értelme és mikor kerülöd el messzire a gyártói App Store?
http://napidroid.hu/megjelent-a-huawei-appgallery/

Megjegyzések

  1. Szerintem soha. Egyáltalán nem biztos, hogy legközelebb is olyan márkájú mobilom lesz. Ha általánosan is használható az app, akkor a Play-en is ott kell legyen.

    VálaszTörlés
  2. Ha ezen keresztül ingyenes egy kedvelt fizetős app?

    VálaszTörlés
  3. Horváth Gyula no para, nem KELL ugyanolyan telefont venned 2x, de ha megvan, és beregisztrálsz a saját ID-del, hasznos, mivel a saját fejlesztésű appok innen szépen frissülnek, míg a Playből szinte biztosan nem. Van belőlük pár ezeken a rendszereken.
    A Huawei, Xiaomi, Nubia évek óta rendelkezik saját bolttal, én mindig használtam, és most is használom. Erre.

    VálaszTörlés
  4. Ingyenesség nagyon nem érdekelne, az is fura, ha itt frissítik, de a playen nem. De, ha találkoznék olyan appal, ami nagyon tetszik, és így lenne elérhető, akkor talán meggondolnám, de a nagy cégek appjait szinte soha nem használom, általában nem tetszenek. Persze emiatt lehet hogy nem is ismerem őket :-) De akkor meg nem hiányoznak.

    VálaszTörlés
  5. "update" meg "users", ezeket értem :-)

    VálaszTörlés
  6. A gyartoi app store-ok szerintem foleg az Azsiai piac miatt keszulnek el. Mivel nincs google tamogatas azokon a teruleteken, igy a gyarto kenytelen sajat megoldassal eloallni. Helyben amugy tokeletesen mukodnek. Ha meg van akkor miert ne hagynak benne az international modelben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése