Ugrás a fő tartalomra

Okos figyelmeztetés. Ezzel többet tud kezdeni az ember, mint hogy tíz vagy húsz százalék. Cool.


Okos figyelmeztetés. Ezzel többet tud kezdeni az ember, mint hogy tíz vagy húsz százalék. Cool.

Megjegyzések

  1. hm, mondjuk ez is elég szubjektív, pontosan mit is ért holnap alatt? 24:00? Másnap reggel? Valamikor napközbenig?

    Engem kifejezetten zavar, hgoy töltés közben sem látom, hány százalékon van, mert néha nincs időm 100-ig várni, elég bőven, ha 30-40-re feltölt.

    VálaszTörlés
  2. Ha este 10-20%-on van, és amúgy 5 nap alatt ért el ide, akkor elég másnap délelőtt tölteni. Ha tíz perced van tölteni, akkor lesz kb 30-40% körül. De jobb nem %-ban, hanem idő alapon gondolkodni a merülésben.

    VálaszTörlés
  3. András Oláh​ Arra még nem gondoltál, hogy addig töltöd, amíg van rá időd?! Tovább nem fogod, kevesebb ideig meg miért tennéd?

    VálaszTörlés
  4. Czira Attila a reggeli készülődés során szoktam vésztölteni, ha 20% körül van, hogy tuti kibirja a napot, elég lenne, ha 50-ig visszatöltené és már venném is vissza a kezemre, jobban szeretem, ha látom mennyi idő van még indulásig

    VálaszTörlés
  5. András Oláh Jól érzem, hogy ez igazán nyafogás csak a részedről? 😉 Minden eszközt tölteni kell. A Pebblét jó esetben 5 naponta.

    VálaszTörlés
  6. Sancho Virág Attila nem az a bajom, hogy tölteni kell, az a bajom, hogy egy tök fontos információt nem ír ki pedig minden adott lenne, ez bosszant.

    Ezek apróságok, de összeadódnak (mint pl értesítésekkor az elpazarolt negyed képernyőnyi terület, vagy a felesleges animációk appváltáskor, vagy az órakép csere nehézkessége) és negatívan befolyásolják a felhasználói élményt, ami fontos szempont lesz a következő kütyü vásárlásakor.

    Pár hónap után úgy látom, hogy osszessegeben jó a Pebble Time, de a gombokat túl nehéz megnyomni rajta, nem kényelmes, így szinte minimális interakció az, amit az órán végzek, ezért különösen fontos, hogy egy rápillantásra legyen ott minden infó, ne kelljen scrollozni.

    VálaszTörlés
  7. András Oláh Érdekes tapasztalat. Teljesen más az enyém.

    VálaszTörlés
  8. Battery+ esetleg? Igaz, hogy az activity teacker helyett fut és külön át kell nézni, ha érdekel a stat. Mondjuk a várható töltési időt kiírja a timelime- ra és értesítést is küld róra. Ha fontos neked András Oláh vess rá egy pillantást

    VálaszTörlés
  9. Nagyon menő a Battery+, gombhoz rendeltem, annyira. Nem új, hanem a meglévő logokból dolgozik, emiatt nem eszik semmit extrán. Szépen lehet nagyítani, scroll-ozni a timeline-ta gombokkal.

    VálaszTörlés
  10. Árpi Kiss fent van köszi, néha szoktam nézni, mert tetszik ahogy kijelzi a töltöttséget és a grafikon is jobb, mint a legtöbb battery ábra amit androidon láttam, de amikor rárakom a töltőre az órát, automatikusan az a charging képernyő jön be, amin nincs rajta, hány százalék...

    A Battery+ egy jó példa arra, hogy mit kellene töltéskor kijelezni. Pont ugyanazt, mint az alkalmazás, csak a töltésre vonatkoztatva. Hány százalékon van most, mennyi idő van még a teljes töltésig, és mióta töltődik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése