Ugrás a fő tartalomra

A Google azt hitte, hogy a Microsoft lesz a mobilpiac királya


http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=1898&id=10769536&rssid=1&rsspid=24&chk=3751e8a84c660a8b060ad2cfd3aacf1a&url=http%3A%2F%2Fwww.pcworld.hu%2Fa-google-azt-hitte-hogy-a-microsoft-lesz-a-mobilpiac-kiralya.html

Megjegyzések

  1. Inkább úgy hangzana helyesen, hogy a Google nem gondolta, hogy a Microsoft ennyire elbénázza....
    Mondjuk jópár évvel ezelőtt a Microsoftnak időben észbe kellett volna kapnia, a lehetőség, felhasználói tábor, név adott volt, és gyanítom, hogy a pénz sem jelentett nagy akadályt. Most már meg a pár százalékkal csak a túlélő tusát vívja a mobil piacon, de az asztali platformon is fel kell kötni a gatyát.

    VálaszTörlés
  2. Rettenetesen rosszul mérte fel a MS a mobilpiac mozgásait. Majd egyszer biztos publikálják, miért és mit szúrtak el. De ezeket általában csak akkor szokták kiköhögni, ha éppen valamit sikerre visznek. Lásd, a Vista bukását a Win8 sikere után magyarázták meg, hogy mi volt a hiba, és min kellett javítaniuk. A Pocket PC, vagy Windows Mobile és Windows CE vonalak teljes elsorvasztása a nagyon lassan elkészült Windows Phone pont elég volt ahhoz, hogy nem hogy az Apple, de a Google Android is lehagyja őket.
    A Nokia a Symbian-t a költséghatékonyság oltárán áldozta be, mikor az olcsóbb processzorok mellett döntött a vezetőség a befektetők nyomására, ahelyett hogy kihozták volna mindenki előtt a 3D gyorsítós processzorokat a telefonjaikba, mellyel bármilyen menüvizualizációt meg tudtak volna oldani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése