Ugrás a fő tartalomra

Milyen lenne kőolaj származékokat használó gépjármű-zaj nélkül a város?

Milyen lenne kőolaj származékokat használó gépjármű-zaj nélkül a város? Akkor tuti meghallanád az elektromos gépjárművek futómű-zaját is.
https://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1195&id=14282201&rssid=1&rsspid=24&chk=7763cd104fdc7b3269fb8be43945dac1&url=https%3A%2F%2F444.hu%2F2018%2F05%2F06%2Fvegre-jovore-mar-kotelezo-lesz-hangszorokat-szerelni-az-elektromos-autokra

Megjegyzések

  1. Én tovább gondoltam, több értelme is lenne: a belső hangszórók is kötelezőek lennének és ha a vezető gyorsabban megy a megengedettnél (ma már az önvezető autók korában a jármű tudhatja hol mennyi az annyi), akkor elég idegesítő dolgoknak kéne szólnia a hangszóróból. Ha a vezető visszalassít, akkor elhallgat, így a motiváció meglenne a sebességhatár megtartására. Ha kikötné a tulaj a hangszórót, a jármű ezt érzékelné és letiltaná az indítást. Na?

    VálaszTörlés
  2. Sancho Vi At Valahol el kell kezdeni. :)

    VálaszTörlés
  3. Részemről automatikus sebesség korlátozás is lehet. De erre nekem ugrana két ember is. Az egyik a jogai miatt. A másik meg azért, mert mi van, ha egy váratlan közlekedési helyzet egy sebesség túllépéssel előzhető meg.

    VálaszTörlés
  4. Sancho Vi At Nem kell ám teljesen komolyan venni. Annyira volt komoly a felvetésem, mint a jogalkotó újabb saláta törvénye.

    VálaszTörlés
  5. Én is pórul jártam majdnem egyszer. Azóta mindig körbe nézek akkor is, ha nem hallok semmit.
    Gyalog is váltani kell, a gyerekek pedig ebbe nőnek majd bele.
    Ilyen barom szabályozással csak késleltetjük a folyamatot.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése