Ugrás a fő tartalomra

#security

#security
http://m.hvg.hu/tudomany/20180622_oneletrajz_adatbazis_kereses_profession_hu_workania_allaskereses_titokban

Megjegyzések

  1. Hivatalos gyors reakció:

    "A Profession.hu Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a bizalmukkal megtisztelő álláskeresők személyes adatait maximális gondossággal és a hatályos jogszabályoknak messzemenőkig megfelelve kezelje. Ez egyaránt igaz az hirdetésekre jelentkező és az adatbázisába regisztráló felhasználókra. Proaktívan igyekszünk kiszűrni minden olyan visszaélési kísérletet, amely az álláskeresők jogait, személyes adatait sértheti.

    A megjelent cikkben hivatkozott eset egy időszakos, korábban még nem futott kampányunk kapcsán keletkezett. A Profession.hu 2018.06.05-én indította el Try&Buy kampányát, aminek alkalmával előzetes cégvalidációval a munkaadók számára elérhetővé tettük adatbázisunkat anonimizált formában. Ezzel a kampánnyal kapcsolatban kaptunk bejelentést lehetséges visszaélésről. A kampányt azonnali hatállyal leállítottuk, és megkezdtük a bejelentést, valamint a rendszer kivizsgálását, aminek eredményéről minden lehetséges érintettet tájékoztatni fogunk a jövő hét folyamán.

    Folyamatosan teszteljük és javítjuk rendszereinket a megfelelő és szabályos működésünk érdekében, így ennek az esetnek is megkezdtük a kivizsgálását, hogy ez által is javítsuk és tökéletesítsük rendszerünket nem csak minden termékünk (Profession.hu, Profession Services, Munkahelyek.hu, Jobmonitor.hu, MobilMunka), de minden időszakos kampányunk esetében is.

    A munkavállalók személyes adatait, ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is maximális gondossággal, és a hatályos jogszabályoknak megfelelve kezeljük."

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése