Ugrás a fő tartalomra

Mért az elsőt javasolja a Waze? Az első verzión szoktam járni, így a privát prior sem indokolja.


Mért az elsőt javasolja a Waze? Az első verzión szoktam járni, így a privát prior sem indokolja.

Megjegyzések

  1. Rövidebb mint az uccsó', van látványosság baleset formájában és A rendőröknél is lehet pontot gyűjteni :D :D :D Jókérdés, mert a második szimpatikusabb...

    VálaszTörlés
  2. Azon az útvonalon több a látnivaló több a lehetőség és haverkodhatsz a rendőrökkel is.

    VálaszTörlés
  3. Jaja hót' unalom az út, ha csak egyenesen mész és nincs egy veszély sem :D

    VálaszTörlés
  4. És ez szerintem jól is van így. Ugyanez van a Hungária körút felé, szinte mindig rávisz, pedig szinte mindig van egy kis, jól kalkulálható, torlódás. Ha nagyobb, akkor viszont elkerüli.
    Navinál nem a leggyorsabb, hanem a legbiztosabb odaérés a cél valóban. Nekem elég jól el szokta találni. Induláskor jósolt +3 perc a sztenderd.

    VálaszTörlés
  5. Dr. Nagy Marcell Gyakorlatból tudom, hogy ez nem igaz ezen az útvonalon. Egyrészt Békás domb felöli oldalról dél felé kijutni Csillaghegy felé a legkönnyebb, mert ott nincsen HÉV sín. Másrészt a Szentendrein a legkisebb koccanás a legnagyobb dugókat okozza, és gyakran, miközben a Csillaghegy-Bécsit út-Eurocenter útvonalon alig van baleset reggel. Továbbá mióta a felüljáró elkészült Aranyhegynél, és már csak minimális a korlátozás, nagyon gyors lett a bejutás a Bécsi út felé. Utána jön a Pacsirtamező vs Bécsi út párhuzamos szakasza, ahol szintén a Bécsi út áll nyerésre, még akkor is, ha közben van egy béna lámpa.

    VálaszTörlés
  6. Sancho Virág Attila Igen, olyan is van, ahol rendszeresen a rossz megoldást választja. De gondolom lassacskán megtanulja majd a jó megoldást. Bár ezeknél a nagy forgalmú utaknál inkább az lehet, hogy valamilyen szempont máshogy van súlyozva, mint ahogy mi jónak gondolnánk.

    Ezért is lenne izgalmas részben megnyitni a navi algoritmusát. Mindenki állíthatna a paramétereken és fel is tölthetné a jobban sikerült megoldásokat, amit mások átvehetnek. Mint egy Tasker makrót, például.

    VálaszTörlés
  7. Egészen biztos, hogy a gyorsabb út sokkal könnyebben rosszabbra fordulhat a törtenelmi adatok alapján, ahogy marcedli is írta!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése