Ugrás a fő tartalomra

Tegnap este óta éles a Hírstart Android 1.07 beszélő változata.

Tegnap este óta éles a Hírstart Android 1.07 beszélő változata. Lehet nyúzni, cserélni Google TTS-t Samsung TTS-re, vagy SVOX Mariska hangra. :D

Originally shared by Hírstart

Már beszél a Hírstart Android

Egy egyedülálló fejlesztést élesítettünk minden Hírstart Android felhasználónk számára. A hírolvasó alkalmazásunk tényleg képes olvasni, mégpedig egészen tűrhető magyar kiejtéssel, hangsúlyozással.

A Hírstart alkalmazást egy hangos hírolvasó funkcióval láttuk el, mely rövidhíreket olvas fel az adott rovat vagy hírfolyam listájából. A működését az Android telefonokban már megtalálható Szövegfelolvasó modul magyar nyelvű TTS (Text-To-Speech) funkciója támogatja. Így a felolvasás minősége annak képességeitől függ, ez a Hírstart fejlesztőitől független.

A hírfelolvasás jelenleg kísérleti fázisban tart. Ehhez hasonló funkcióval egyik hírolvasó sem rendelkezik, így az olvasóink, felhasználóink folyamatos visszajelzése alapján fogjuk tovább finomítani, fejleszteni azt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.centralmediacsoport.hirstart

Megjegyzések

  1. Nekem egy olyan kérdésem volna hogy a felolvasó csak a hírek bekezdéseit olvassa fel?Ha rálépek egy hírre,akkor az egész szöveget nem olvassa fel?

    VálaszTörlés
  2. Az egész hírt nem olvassa fel. Ez egyrészt technikailag nem evidens, másrészt egyelőre nem árt látnunk a források reakcióit is. Meg hát nem árt a teljes felolvasáshoz szükséges fejlesztés igényeit látni; mennyire lesz ez a feature érdekes így. :) Szóval a válasz: "Nem, még." :D Addig is megoldás lehet bármilyen TTS felolvasó app, melybe megosztod a cikket. Ilyen pl. a Talk FREE is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése