Ugrás a fő tartalomra

A Magyar Posta kiadott az internetes ügyek intézéséhez egy hűségkártyát.

A Magyar Posta kiadott az internetes ügyek intézéséhez egy hűségkártyát. Egy A4-es papírt kell aláírva kitölteni, csak a zoknim színe nem érdekli őket, minden más igen. Be kell vinni, csak személyesen lehet leadni. Az internetes ügyintézéshez a kártyát két-három hét múlva fogják postázni. WTF!? 😵
https://www.posta.hu/husegkartya

Megjegyzések

  1. Elolvastam a szolgáltatások listáját, és elnevettem magamat. 😀

    VálaszTörlés
  2. Mégis, mit lehet a postai szolgáltatások közül interneten intézni?

    VálaszTörlés
  3. Rühellek bemenni hozzájuk. Évente egyszer minimum kell, egy utánküldés kell mindig megújítanom. Végre, lehet(ne) neten hosszabbítani. De ez is bonyolult...

    VálaszTörlés
  4. Na jó, de mit lehet ezzel a kártyával csinálni? Mert a pontgyűjtésből már kisdobos koromban kinőttem.

    Amúgy az "elektronikus aláírással aláírhatom?" kérdéssel szoktam taccsra tenni az ügyintézőket. Nyilván itt se lehet, hiába van rá törvény.

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, mit lehet még, de csak ezzel lehet bármit is az oldalukon csinálni.

    VálaszTörlés
  6. Azzal kéne kezdeni, hogy a meglévő szolgáltatásokat megfelelő minőségben nyújtják. Pl. a levél küldést A-ból B-be határidőn belül. A többi addig felesleges.

    VálaszTörlés
  7. Tamás Nagy​ elsôbbségi levelekre tudja ezt. A normál leveleket meg vagy odafújja a szél, vagy nem.

    VálaszTörlés
  8. Jajj.. .nagyon beletenyereltetek ezzel... Gyűlölöm a postánkat! Egyszerűen gyűlölöm! Pl tudtátok hogy November 1-től az aznap érkezett értesítőkkel nem lehet átvenni a leveleket? Hiába az volt írva hogy 6-tól aznap, már eltörölték... mondjuk ha erről szólnak úgy sokkal jobb és nem kell negyed 7-től 6:50-ig sorbanállnom azért hogy azt mondják jóéjszakát, majd holnap! Soha nem lehet egy ablaknál mindent elintézni... volt olyan két üggyel 3 ablaknál voltam, mire azt mondtam na most már k.vára elég nem megyek át másikhoz. Erre mondta hogy én ne rá legyek mérges és stb stb... aztán érdekes módon dünnyögve de el lehetett intézni mindent... áh szánalom. Én bezárnám az egészet és csak futárokkal dolgoznék :D Azt se tudják most mi van nem hogyha még online is történik valami azt is követniük kell...

    VálaszTörlés
  9. Vásárhelyi Tibor Egyszer Kanadába küldtem csomagot. Egy hét alatt hagyta el az országot, erre rá már másnap jött az email a címzettől, hogy átvette és nagyon örül neki. Hajrá királyi posta!

    VálaszTörlés
  10. Én többnyire csak felbélyegzett elsőbbségi borítékot szoktam venni náluk, más dolgom nem nagyon van velük. Ha az új postást megszelídítjük, akkor remélem már azért se kell bemenni. A régi postással mindent el tudtunk intézni, itt nálunk, a kapuban.

    VálaszTörlés
  11. Tamás Nagy
    Így... Október 27-én szedték le egy barátom csomagját a repülőről Magyarországon. Azóta nincs meg a csomag... senki nem tud róla semmit... már a feladóval egyeztet hogy mizu... no comment.

    VálaszTörlés
  12. Az mondja a feladó, hogy nagyon sajnálja, hogy szopat a magyar posta és tudja, hogy ez gyakran előfordul (kínai a kolléga), de várjak tovább, mert ő mindent rendben megcsinált, így nem szeretné visszafizetni a pénzt (ezt meg is értem, én se akarnék fizetni a Magyar Posta helyett). Legközelebb inkább kifizetem a termék árának a felét mégegyszer a DHL-nek. Ennyit nekem nem ér, hogy itt idegeskedjek, mert nem is az érték a lényeg, hanem hogy kéne az a szar, amit vettem. Legutóbb is 1 hét alatt ért az országba Kínából és másik 3 hét alatt kerül hozzám a határon belül. Én is bezáratnám az egész fostartályt sorbanállással, kibaszott lassú postás nénikkel és soha meg nem érkező levelekkel együtt. Nem hogy még hűség kártya...

    VálaszTörlés
  13. 10 nap alatt érkezett meg a kártya.

    VálaszTörlés
  14. Sancho Vi At biztos nem tudták ki a feladó és visszaküldték első körben XD

    VálaszTörlés
  15. Írtam pár napja egy igen feszült emailt nekik. Az automata válasszon kívül mást nem írtak. Kupleráj...

    VálaszTörlés
  16. Tegnapelőtt 4. Alkalommal mentem el egy levélért én a postára amit elvileg kétszer kellett volna kihozni a postásnak, gyakorlatilag csak egy értesítőm van viszont a posta se tudja hol a levél, nem találják

    VálaszTörlés
  17. Pont az ilyenek miatt, én nagyon nem szeretem, ha leveleznek velem, de sajnos vannak cégek, akiket nem lehet lebeszélni róla.
    Vásárhelyi Tibor részvétem.

    VálaszTörlés
  18. Vásárhelyi Tibor Hasonló velem is előfordult. Ennek az az oka, hogy nem a helyi postahivatalból megy ki a postás, hanem egy közeli központból viszi. Ha nem tudja átadni (mert mondjuk nem tudja, vagy nem akarja), akkor viszont előbb a közeli közeli központba kerül a levél, majd idővel a helyi postahivatalhoz. A kettő között elvileg nem szabadna több időnek eltelnie, mint ami az értesítőn szereplő dátum, mikortól átveheted. Aztán persze ha kellően xarul szervezett az egész, meg ember hiányuk is van, akkor akár 3-4 nap is lehet, mire átkerül a helyi postahivatalba a levél. Kibaszott kurva idegesítő ügyféloldalról. Megérthetetlen, hiszen néha pár utcára van csak a központ a fióktól.

    VálaszTörlés
  19. Sancho Vi At így... és ő a postás ne én járkáljak már a postára és álljak sora feleslegesen 20-40 perceket... az a dolga hogy levél eljusson hozzám, nekem meg más a munkám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése