Ugrás a fő tartalomra

Mi alapján döntik el?

Mi alapján döntik el?
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=11564059&chk=27b97332e02c9d8f4562a50745db779d&url=http%3A%2F%2F24.hu%2Ftech%2F2016%2F11%2F15%2Fa-google-elzarja-a-penzcsapot-az-alhiroldalak-szamara%2F

Megjegyzések

  1. Épp ideje! Le a mindenegybenblogokkal!

    VálaszTörlés
  2. A probléma az, hogy ezek nem a Google által terjednek. A felhasználóbázisuk meg már megvan. Többek között ezért is kedvelem a G+, mert ide talán kevesebb ilyen jut el - bár az utóbbi időben rácáfolni látszik a tendencia.

    Ás akkor ott az a kérdés is, amit Sancho felvetett.

    VálaszTörlés
  3. Zsolt Menyhart Senki nem mondta, hogy Google által terjednek, de abból keresik a pénzüket. Ha elzárja a Google a csapot, nekik reszeltek.

    VálaszTörlés
  4. Tamás Nagy - de a Google honnan fogja tudni, kinél kell elzárni a csapot? Illetve azt azért remélem, mindenki tudja, hogy nem csak a Google AdWords van a világon.

    VálaszTörlés
  5. Pl ez.... http://www.mindenegybenblog.hu/hirek/besokallt-nem-folytatja-tovabb-angela ...

    Az ilyen esetben nem nehéz eldönteni, hogy igaz e vagy hamis, mert egyszerűen nem a címről és Merkelről szól a "cikk". És sok-sok ilyen van a szemét oldalak háza táján. De ez a módszer még a 444-et is megihlette pl...

    Joachim Gauck-ot váltja Frank-Walter Steinmeier. Hogy jön ide Angela Merkel? Ez olyan mintha az lenne a cím, hogy Orbán Viktor besokallt, nem folytatja tovább, és arról szólna a cikk, hogy a fidesz nem támogatja Áder János jelölését, sokkal inkább szeretné Kövér Lászlót.

    Na persze ember kell hozzá aki az adott nyelven olvasgatja a híreket, majd Dublinban ül Google Béla és Google Marika. De szerintem már ez sokat javítana az emberek szellemi állapotán. Vajon pl. ez a hír el kezd e terjedni, és elindul e Magyarországon az antimerkelisták örömujjongása ... értelmetlenül?
    mindenegybenblog.hu - Besokallt! Nem folytatja tovább Angela Merkel. Megvan az utódja is

    VálaszTörlés
  6. Sajtószabadság?
    Ki és hogyan fogja ellenőrizni a cikkeket?
    Nem olyan egyszerű ez.

    VálaszTörlés
  7. Engem nem érdekel hogy oldják meg, de ha elnehezítik az ilyen szemét oldalak működését, az nem gond. És itt egyszerűen az álhírekre és hoax oldalakra gondolok. Ezekre egyszerűen nem lehet szükség.

    VálaszTörlés
  8. Pontosan itt és most kell újradefiniálni az egész világnak a sajtószabadságot. Az nem férhet bele, hogy álhíreket, áltudományt, uszítást, tudatos romboló propagandát is védjen ez a szó, hogy "sajtószabadság", mert különben ez hamarabb dönti össze az emberi civilizációt, mint a globális felmelegedés pl., ami ugye ugyanezen "sajtó" által erősen meg vagyon kérdőjelezve.
    Egyébként minden országban vannak különféle törvények az uszítás, rémhírterjesztés, gyűlöletbeszéd, stb. stb. ellen, az esetek nagy részében pusztán alkalmazni kellene ezeket az internetre is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése