Ugrás a fő tartalomra

Az én fogyasztói érdekeimet nem sérti, ha nem nézem többé soha ezt a két csatornát.

Az én fogyasztói érdekeimet nem sérti, ha nem nézem többé soha ezt a két csatornát.
http://www.hirstart.hu/hk/20160602_az_rtl_klub_es_a_tv2_szerzodeses_feltetelei_sertik_a_fogyasztoi_erdekeket_a_magyar_kabelkommunikacios_szovetseg_szerint

Megjegyzések

  1. LOL! 😀 Már mért és milyen törvényt sért az hogy egy cég a termékét pénzért áruja? Ja hogy megszokta a jónép hogy ingyen van? Most nagy a szám, mert én is jobban örülnék ha minden ingyen lenne, de ez röhej ami most emiatt megy!

    VálaszTörlés
  2. Mókás nekem olvasni ezeket a tévés dolgokat 8 év távlatából.

    VálaszTörlés
  3. Dehát ahol ingyen volt, ott az is marad, legalább 2020-ig (mindigtv). A kábelszolgáltatók lehet, hogy árat emelnek, de az is korlátos ugye.

    VálaszTörlés
  4. Zoltán Rittinger Azért, mert kötelező a sugárzásuk, ráadásul a legkisebb csomagban. Magyarul nem teheti meg egy cég sem, hogy " fizessen a f@szom " felkiáltással nem sugározza tovább.

    VálaszTörlés
  5. Mihály Balatoni Sugározni lehet, hogy kötelező, de nézni nem :-)

    Majd meglátom mit mond a Digi, mert van tévé a csomagban, anyámnál az megy. Meg olcsóbb is a hármas előfizetés, mint a sima net.

    VálaszTörlés
  6. Mihály Balatoni Szerintem fogják is sugározni, csak nem a rossz sd minőségben! De ki mondta hogy kötelező sugározniuk?

    VálaszTörlés
  7. Zoltán Rittinger 
    http://index.hu/kultur/media/2016/05/31/nezonkent_havi_135-150_forintba_kerul_mostantol_az_rtl_klub/

    "Szerződni kötelező lesz, tehát a kérdés nem az, hogy lesz-e RTL és TV2 a csomagban, hanem az, hogy az egyes szolgáltatók a megemelkedett költséget lenyelik-e vagy átterhelik az előfizetőkre."

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése