Ugrás a fő tartalomra

Hat giga? Legalább elfér rajta a táccsviz.

Hat giga? Legalább elfér rajta a táccsviz.

Originally shared by Hírstart

Ahogy az várható volt, a Samsung a minap bemutatta a legújabb okostelefonját, a Galaxy C9 Pro modellt. A mobil legnagyobb különlegessége, hogy bődületesen nagy rendszermemóriát kapott, pontosan 6 GB RAM-ot. Ez pedig azért is kiemelendő tulajdonság, mert ez a Samsung első olyan telefonja, mely ekkora méretű memóriát kapott. A Samsung Galaxy C9 Pro e
http://dlvr.it/MVrswZ

Megjegyzések

  1. Kár, hogy egy virtuális gépen futó basic interpreter által működtetett bash-like makronyelven írt script mozgatja, így ugyan lagolni fog, de legalább a ramot felzabálja.

    VálaszTörlés
  2. A napokban láttam itt valamelyik telót 8 giga rammal. Ez ahhoz képest satnya

    VálaszTörlés
  3. Tök mindegy mennyi lesz benne, a memóriakezelés olyan amilyen. Hiába van elérhető 2 GB, az LMK alul van skálázva, és az alkalmazás optimalizáció egy kalap szar. Akku statban örökké dolgozó android rendszer lesz, ezért. Ezen semmit nem fog segíteni, még 8 GB sem.

    VálaszTörlés
  4. Persze, mindenki tisztában van vele, milyen lesz a memória és akkukezelés. Már látatlanban, így előre :-)

    VálaszTörlés
  5. Zsolt Menyhart​​ nem nehéz kitalálni, ha valaki hosszú évek óta használ Androidos telefont, és napi vagy heti szinten követi a különféle YouTube-os teszteket, és a netes híreket a témában, illetve mindezekből kifolyólag kicsit jobban otthon van a rendszer működésében.

    VálaszTörlés
  6. Zsolt Menyhart 2016 - ig nem sikerült ebből a gödörből kilépni. Nem ez a C9 lesz a korszak váltó, szerintem...

    VálaszTörlés
  7. Egyrészt persze értem, honnan jön a gondolat.
    Másrészt viszont egyáltalán nem értek egyet vele, hogy látatlanban előre le kellene írni. Majd kiderül.
    Ha így állunk hozzá, soha semmi fejlődés nem lesz.

    VálaszTörlés
  8. Igen, a Samu már-már Soros Gyuri-szintű jószolgálati, multikulti munkát végez az egyetértés jegyében, mivel a fél világ geek társadalma röhögve összekacsint, ha a TW kerül szóba. A Samu bevállalta, pacsi neki. :)

    VálaszTörlés
  9. A TW lenne a legkisebb baj hiszen cserélhető. A sok retkes szemét, amivel telibeveri a telefont kiirthatatlanul, na az a sokkal nagyobb gond.

    VálaszTörlés
  10. Tök mindegy hogy tw vagy Nova launcher van rajta. Magában a rendszerben van a hiba, egész pontosan a kernelben, és a memóriakezelésben. Szarból nem lehet várat csinálni, és ez a C9 se fog.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése