Ugrás a fő tartalomra

Riportban

Riportban
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=11820230&chk=3c904f65f2f28156029f8c123b111aa8&url=http%3A%2F%2Fwww.digitalhungary.hu%2Finterjuk%2FEgy-hirgyujto-oldal-kulisszatitkai-interju%2F3784%2F

Megjegyzések

  1. Felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy letöltöttem az appot 🙋

    VálaszTörlés
  2. Pont a napokban megy ki az Android frissítés, mely a hírek megjelenítését iframeről Crome Custom Tabra cseréli. Te még szerintem a korábbit kapod, mert csak 10%-onként megyünk.

    VálaszTörlés
  3. Érdekes interjú. Nekem nagyon kínaiul van. Soha nem olvastam híreket se a fészbukon, se semmilyen aggregátor oldalon. Még csak elképzelni se tudom mért tesz valaki ilyet.

    Persze, ha jobban belegondolok, a mobilos hírek esetén a G+ így működik nekem, ebben a témában már ritkán keresek fel portálokat. De nem is igazán fontosak nekem ezek a hírek.

    Szóval érdekes riport volt. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Érdekes volt, érthető módon tényleg elég szakmai, de nekem ez is izgalmas tud lenni (belehallgatok a lingóba)
    Az appot csak azért nem fogom letölteni, mert éppen magyar hírdiétán vagyok, nem akarok teljesen készülni attól, hogy naprakész vagyok... De az érdeklődésem felkeltette, amiket mondtál, szóval ha híreket akarok olvasni, nézegetni fogom a hirstartot.

    VálaszTörlés
  5. Ez egy tényleg mély szakmai interjú volt. A Digital Hungary kifejezetten a reklám-média körüli témákat öleli fel. A célközönsége nem az átlag olvasó. ☺

    VálaszTörlés
  6. Annyit teljesen jól értettem belőle, amennyi rám tartozik. Inkább azért kínai, mert nincsenek elvárásaim, tapasztalataim egy ilyen oldallal kapcsolatban, hiszen sose használtam.

    VálaszTörlés
  7. Világos. Én így vagyok a Snapchat-tel. 😂

    VálaszTörlés
  8. Hogy adjak a stathoz, jelentem benne vagyok a Google News szűk bázisában. Mobilon is, de mára már inkább csak weben.
    Mobilon ha van időm, béta Hírstart app, néha GNews app, weben pedig GNews, és Feedly.
    Más oldalról nem engedek be információt, mert nem kell, nincs rá szükségem. GNews arra jó, hogy egy relatíve nagy általánosságot, úm hírcsokrot látok, amiből első blikkre eldöntöm, hogy megyek tovább, vagy jobb felül X. Kb. mintha nagyítóval belenéznék egy hírvödörbe, és ha sok a dzsuva, kösz nem, ha oké, olvasom tovább.
    Hírstartban és Feedlyben az a jó, hogy only az általam fontosnak vélt tartalmat látom. Előbbi ebben a személyre szabás lehetőséggel segít (pedig elsőre majdnem kaotikusnak tűnt), utóbbi nyilván azzal, hogy az ember azt rak bele amit akar.
    A bloggerek nekem némileg fájó pontok, mert szívesen olvasnék többet. Nem link kell, csak mondom, de ez más tészta.
    Snapchat? Inkább nem mondok semmit, hátha valaki használja. :)

    Amúgy az interjú remek, Horváth Gyula - hoz csatlakozva, pont annyit értettem belőle, ami rám tartozik.
    Gratulálok hozzá! A kép meg tök jó alatta. :))

    VálaszTörlés
  9. Én is el kezdtem olvasni, de a felénél feladtam. Viszont a kép tényleg jó! Aki nem ismer, nem is tudja, miért egy pont ilyen kép került fel rólad! :-D

    VálaszTörlés
  10. "Internet Explorer is beleállt a Windowsba", haláli! :) Jót mosolyogtam ezen a ponton. Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  11. Jó kis cikk volt, habár izzott a gugli közben. Már ezer éve meg akartam kérdezni, hogy mit jelent itt a Sancho a neved előtt?

    VálaszTörlés
  12. Molnár Péter Általános iskolában ragadt rám egy poén miatt, és azóta mindig volt valaki, aki így ismert. Rámragadt a becenevem. ☺

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok az interjúhoz. Frankó!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése