Ugrás a fő tartalomra

Folytatódik a Posta kibaszott szar webes szolgáltatásának kálváriája.

Folytatódik a Posta kibaszott szar webes szolgáltatásának kálváriája. E-mailben jött az értesítés, hogy hosszabbítsam a szolgáltatást díját.
Ezt írják: "A megrendelés következő negyedévi díjának online rendezését a http://posta.hu oldalon az "Én Postám" menüpont alatt tudja megtenni a bejelentkezést követően a megrendelésén belül díjfizetés indításával. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a tárgyhónap 25-éig a következő negyedév díját nem rendezi, akkor a hónap végével a szolgáltatás automatikusan megszűnik."
Szerinted bazmeg van ilyen menü? Na, van? Van? Nincs! Keresem negyed órája, ki/belépek és kurvára nincs!

Originally shared by Sancho Vi At

A Magyar Posta kiadott az internetes ügyek intézéséhez egy hűségkártyát. Egy A4-es papírt kell aláírva kitölteni, csak a zoknim színe nem érdekli őket, minden más igen. Be kell vinni, csak személyesen lehet leadni. Az internetes ügyintézéshez a kártyát két-három hét múlva fogják postázni. WTF!? 😵
https://www.posta.hu/husegkartya

Megjegyzések

  1. Nekem évekkel ezelőtt, egy postafiók szerződéshosszabbítást (elektronikus levélkövetés, vagymi is volt hozzá) hozott ki a helyettesítő postás, címre, a fizikailag ki nem helyezett, nem létező postaládába.
    Felbontották, mivel nem reagáltam.
    Aztán visszaállították.
    Szerintem az osztályvezető azóta is emlékszik a vezetéknevemre.

    VálaszTörlés
  2. András Pelach Hol? Kiszúrja a szemem. Kérlek, készíts róla screenshotot. Köszi!

    VálaszTörlés
  3. András Pelach Szerintem nem olvastad el figyelmesen, miről írtam. Nekem van hűségkártyám. Azzal vettem igénybe a utánküldés szolgáltatást egy negyedéve. Ennek előfizetését kellene most meghosszabbítani, de a fenti idézett menü alatt nem létezik erre funkció, nem lehet meghosszabbítani az időszakot, nincsen díjfizetés meghosszabbítás. Amit Te screenshotoltál, az a hűségprogram menüje. Nekem minek, ha már benne vagyok a hűségprogramban?

    VálaszTörlés
  4. Megérkezett a megoldás majdnem 4 nap alatt. Sok kérdésük lehet, ha ennyit kellett erre várni:
    "Az aktív utánküldés menüben lévő megrendelésére kattintva megjelenik a másolás gomb. Ezzel a gombbal az érhető el, hogy az eredeti megrendelés szerinti adatokat másolja a rendszer."
    Tehát másolni kell. Mennyiből tartott volna ezt az értesítőbe is beleírni? Mennyiből tartana a gombot átnevezni "másolás/hosszabbítás" gombra?
    OMG!

    VálaszTörlés
  5. ebbe én most futottam bele, és tényleg, semmi egyértelmű utalás nincsen erre, hogy így kell csinálni. mázlim van, hogy a google pont feldobott :D de ez nem indít egy teljesen új utánküldést az eredeti helyett? mert nekem úgy tűnik, mintha nem hosszabbítás lenne, hanem tényleg másolás, ugyanis most van az aktív utánküldéseimnél az eredeti, meg ez az új, még feldolgozás alatt

    VálaszTörlés
  6. Sajnos, ez így jó. Elég vacak megoldás, de így működik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése