Ugrás a fő tartalomra

Vélemény: A vizsgált Android userek között bizonyára több már a 2-3GB RAM-mal futó telefon, melyen kényelmesebben...

Vélemény: A vizsgált Android userek között bizonyára több már a 2-3GB RAM-mal futó telefon, melyen kényelmesebben elfut az iPhone telefonon sérelmezett Facebook és Messenger. Illetve nagyobb lesz a Huawei és hasonló márka aránya, ahol jobb a memóriakezelés a Samsung modellekhez képest.
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=12052619&chk=a5083fe6c3033bfadd13de484fa58ce5&url=https%3A%2F%2Fandrobit.net%2Fnews%2F6789%2Faz_androidos_okostelefonok_megbizhatobbak_az_iphone_oknal.html

Megjegyzések

  1. Az eredeti cikkben pont a Samsung volt, ami a legeslegjobb eredményeket hozta.

    VálaszTörlés
  2. A cikk azt írja, hogy a Samunak is jobb az eredménye. A forráscikkben meg van link a Blancco tanulmányára, letölthető, abban meg látszik, hogy sok grafikonon hibaarányban vezet a Samu (mármint negatívan), ami passzol a market sharehez. Más grafikonokon meg felbukkannak sztárolt modellek. Érdemes megnézni inkább, mint találgatni.

    VálaszTörlés
  3. Zsolt Menyhart Önmagához viszonyítva. Volt, és van hová fejlődni a Samsungnak.

    VálaszTörlés
  4. Át is húztam az utolsó mondatot. Fejlesztői oldalról futottunk bele egy memóriakezelési gondba, ami a Samsungokat nem érinti. Itt is történhetett javulás.

    VálaszTörlés
  5. Zsolt Zsólyomi persze, az önmaga által elázott készülékek közötti hibaarány. Mihez máshoz lehetne hasonlítani? Kár vitázni, ott vannak az eredmények. Nézd meg őket.

    VálaszTörlés
  6. Ezek valami eszement magas hibaszámok. Már a múltkor se értettem hogy bír ez kijönni.

    VálaszTörlés
  7. Hát na, kiforrta magát a technika. :D

    VálaszTörlés
  8. Na de 30-40-50-60 százalékok? Ez nyilván nem szerviz adat, hanem valami egyéb mérés, betelefonálás (de annak is sok). Akkor meg ugye felmerül a kérdés: hiba-e a hiba, vagy a felhasználónak volt gondja? Mert az két erősen különböző dolog.

    VálaszTörlés
  9. Az remélem tiszta, hogy a szervizbekerülés oka legtöbb esetben az, hogy szeretné a user ha a gari lejárta előtt kicserélnék a telefont, hogy újra legyen gari? Az Apple által elfogadott és meg sem vizsgált indokok (gyorsan merül, elveszti a térerőt, elveszti a bt-t, kikapcsolgat) hangoztatásával kapsz egy újat. Ma már ezt tudja a többség, így lehetnek a még ma is garanciális iPhone 4S-ek a piacon...
    Az appcrash iOS alatt teljesen másképp működik mint droidon. Rengeteg appcrash bejegyzés van az én telefonomban is, de ezekből sokszor semmit sem veszel észre. Amikor valami nagyon komolyan elcrashel akkor bezáródik az app és a homescreenre dob, viszont tény, hogy olyanba is belefutni és pont a facebooknál találkoztam vele.

    VálaszTörlés
  10. Androidnál meg az usb port hibája a baromság. Behozzák, hogy nem tölt a telefon. Nézem...Kérdem a tagot, hogy ha jobban megnézed nem látsz valami furát a csatklakozónál? Hátőőő nem. Nem tűnik fel hogy nyakig tele van mocsokkal? Jaaa, hát nem is gondoltaaamm...
    10 perc tisztítás után semmi baja...

    VálaszTörlés
  11. Vagy amikor fordítva dugja bele a kábelt... :D Szanaszét töri a lábakat összefogó műanyagot... hát de nem tölt... ő nem erőltette :D Nem... a kockát a körbe tényleg nem! :D Fehér hibajavítóval pötty a kábel tetejére... legközelebb ezzel felfele tessék próbálkozni jó? :D Jó! :D

    VálaszTörlés
  12. Náhóczki Náhó Gábor - "... remélem tiszta, hogy a szervizbekerülés oka legtöbb esetben az, hogy szeretné a user ha a gari lejárta előtt kicserélnék a telefont, hogy újra legyen gari?... "

    Ennyire szarrágó az összes Apple termékhasználó? Már bocsi.

    VálaszTörlés
  13. Zsolt Menyhart mi ebben a szarrágóság? Alapból egy év garid van. Ha van eszed akkor meg amennyit akarsz

    VálaszTörlés
  14. Náhóczki Náhó Gábor - Ha nem érted... ahh... nem is tudom elmagyarázni.

    VálaszTörlés
  15. Ezt a gari dolgot nem értem- Még most is tudnak újat adni a régi típusból? Vagy már újat adnak, esetle ráfizetéssel? De akkor mért vesz bárki is új iPhone-t? Na, mindegy, ez nem az én gondom :-)

    Vásárhelyi Tibor Már ne is haragudj, de ez a fehér pötty egy marhaság. Nekem fehér kábelem van.
    Golyóstollal firkáltam kék maszatot. Na, ez a jó megoldás!

    VálaszTörlés
  16. Zsolt Menyhart és persze vásárlás előtt webshopon keresztül próbáljuk végig a cuccokat két hetes váltásban.

    VálaszTörlés
  17. Zsolt Menyhart ez harmstgyenge volt, gyerünk troll harder!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése