Ugrás a fő tartalomra

👌😉😍

👌😉😍
https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=13224727&chk=7329b6447487567e9a3832b4f52d6538&url=http%3A%2F%2Fplayer.hu%2Ftech-3%2Fa-huawei-bemutatta-a-gondolkodo-telefont%2F

Megjegyzések

  1. azon hogy fog elgondolkodni, hogy mitől fagyott le gondolkodás közben?

    VálaszTörlés
  2. Zoltán Zsédenyi nem windowsos, ergo nem fog fagyni

    VálaszTörlés
  3. Róbert Lovass na jó... lennel kedves olyan oprendszert mutatni ami nem fagy? Főleg nekem? Én, aki szinte csak szuksegbol használok Windows-t? És nem kedvtelésből? Lehetőleg azt is VM-bol.
    Ez viszont ami itt van, egy ezer sebből vérző konzumer dolog lesz... majd megnézzük a fórumokon a megjelenés után... Egyébként a Windows telepítéseim sem fagynak. Az is oprendszer. Hja! És jó! De addig ne mondjuk ki hogy szar a Windows ameddig egy olyan dologról beszélünk amiről nincs meg tapasztalat... bocsánat!

    VálaszTörlés
  4. Róbert Lovass elég régóta már csak HW hiba miatt láttam Wint fagyni.

    VálaszTörlés
  5. Uraim, Önök nem értik a szakállas vicceket. Netán oly fiatalok lennének, hogy ne ismernék a windows és a fagyás közötti ironikus összefüggést vagy esetleg feledékenyek? 😂

    VálaszTörlés
  6. Elég jól sikerült, kár, hogy csak a tepsi méretûn van hátul az ujjlenyomat olvasó...
    Ha cserélni kell a mostanit, akkor vagy Pixel2 lesz vagy a Mate 10, az biztos. Egyenlôre kicsit az elôbbihez húz a szívem, mert kipróbálnám a "gyári" Androidot végre. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése