Ugrás a fő tartalomra

iOS

iOS
https://pcworld.hu/pcwlite/megerkezett-a-mobilos-edge-bongeszo-238335.html

Megjegyzések

  1. Hogyha laptopon is azt használsz, akkor össze tudod a dolgaidat szinkronizálni.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, nekem eddig is össze volt...chrome,Safari,Edzs

    VálaszTörlés
  3. Náhóczki Náhó Gábor Edzs hogyan? Nem is létezett eddig iOS és Android alá.

    VálaszTörlés
  4. Van iCloud app windows alá ami beszívja a könyvjelzőket chrome és más win böngetők alól

    VálaszTörlés
  5. Náhóczki Náhó Gábor nem érted (vagy én nem). Win alá minek app? Ott eleve szinkronizál mindegyik böngésző saját magával, az Edge is a laptopod és a desktop között.

    Itt az iOS az új elem. Oda eddig hogy szinkronizáltál Edgeből Win alól?

    VálaszTörlés
  6. Attila Csongor Kiss te nem érted. ICloud windows appal.

    VálaszTörlés
  7. Náhóczki Náhó Gábor oké, van egy Win alatt futó iCloud. Ahogy írod, ez beszívja a Windows alatt telepített böngészők könyvjelzőit. Beszívta az Edge alól is.
    Ezzel mit kezdesz iOS alatt Edge nélkül? Bekerül Safariba azt jónapot?

    VálaszTörlés
  8. Attila Csongor Kiss persze, megvan iOS alatt is minden, sőt vissza is szinkronizál

    VálaszTörlés
  9. Nem tom az segít e a szitun hogy van virtuális macem is gyanítom nem. Én csak egyszer kíváncsiság miatt próbáltam ki, lévén. Azért használók több böngészőt, mert mindegyiket más fiókok kezelésére és más könyvjelző kezelésére használom.

    VálaszTörlés
  10. Ahha, akkor tehát csak annyi, hogy iOS alatt Safariban ott a könyvjelző Edge alól is meg a többi alól is. Aztán gondolom az Edge szekciójába rakottakat visszabarkácsolja Win alá is.

    Ez is egy megoldás, de akkor már szimpatikusabb, ha Edge az Edgeben vannak a dolgok, nem? És feleslegessé válik az iCloud app. Plusz a minden böngészőt más fiókra használat mehet mobilon is.

    VálaszTörlés
  11. Gondolom nem csak a könyvjelzők hanem a history, a jelszavak stb szinkronizálása is cél, valamint egyik eszkoozn megnyitott oldalt a másikon lehet azonnal továbbolvasni mint Chrome-on vagy Safarin.

    VálaszTörlés
  12. Attila Csongor Kiss se winen se iOS en nem akarok edget használni szinkronnal, így nekem semmiképp, szimplán arra mutattam rá, hoy iOS alatt eddig is megoldható volt

    VálaszTörlés
  13. Otto Olah folytatásra már kreált valamit a picipuha, continue on PC vagy mi az app neve. IOS alatt is megy, Safariban megnyitott oldal linkjét is megnyitja. Elég középkori, mert lényegében linket osztasz meg amit megnyit az edge, de tudjuk, hogy ennél jobban nem is tudnák megoldani a rendszer zártsága miatt.

    VálaszTörlés
  14. Náhóczki Náhó Gábor én meg arra utaltam, hogy aki Win alatt használja, annak teljesebb, ha a megfelelő böngésző saját maga intézi ezt, külön app nélkül. Ez az értelme.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése