Ugrás a fő tartalomra

Már úton a Hírstart iPhone verziója!


Originally shared by Hírstart

Már úton a Hírstart iPhone verziója!

Elindítottuk az Apple Store felé hírolvasó alkalmazásunkat. Innentől kezdve az elbírálási procedúrán múlik csak, mikor lesz letölthető iOS készülékekre appunk. Bízunk benne hogy az Android felhasználóink népes tábora mellett köszönthetjük rövidesen az iPhone és iPad usereket is.

Sokat dolgoztunk azon, hogy ne egy klón appot hozunk létre, hanem az eltérő mobil platform felhasználói olyan felületet kapjanak, mely elnyeri az Apple felhasználók elismerését is. A masszív backend támogatásnak körbeverően többszáz hazai hírforrás magyar nyelvű híre pillanatok alatt elérhető, kereshető, tematikabontással listázható, szabadon rendezhető.

Természeten ezen a platformon is létrehozhatók kedvenc rovatok, elrejthetők a nem tetsző hírforrások, a belső böngésző helyett beállítható külső böngésző, és megosztható a megtekintett tartalom. A Hírstart egyedülálló hírköteg funkciója segíti az azonos hírek egy csokorba válogatását, kiszűrését vagy könnyű áttekintését. A rovatokra pedig itt is beállítható az értesítés.

Ha az Apple engedélyezte appunkat, azonnal jelentkezünk a letöltési linkel.

Megjegyzések