Ugrás a fő tartalomra

A 3.

A 3. évadnak vágtam neki. Nagyon izgalmas. Tele van utalásokkal, túl korai technológiai újításokkal, melyek valamilyen oknál fogva elbuknak, vagy első körben más formában születnek újjá. A mai közösségi hálók elődjét is látni. A széles sávú technológiák is felbukkannak. Mindeközben C64-eket látunk, meg XT-ket. Izgalmas, pedig nem folyik vér, nem hal meg senki, nem villant egyik színésznő sem, szóval semmi szenzációhajhász olcsó csel, egyszerűen csak jó a sztori, hihető, illeszkedik a valóságképünkbe.

Originally shared by Sancho Vi At

Belevágtam, eddig bejön, tetszik, nekem való. 😀
http://www.imdb.com/title/tt2543312/

Megjegyzések

  1. Azért az első évadban kapásból az arcodba tolják ahogy két fickó szeretkezik. De tényleg nem egy Trónok harca. :)

    VálaszTörlés
  2. Nnna, ennyire nem volt emlékeztes, hogy el is felejtettem. :D

    VálaszTörlés
  3. Az a jelenet amúgy kell Joe karakterének felépítéséhez. A 3. évadban is van utalás a meleg kapcsolataira, bár amúgy nem veszítettünk volna semmit ha ezt úgy amblokk kihagyják. Még az AIDS tesztjét is csak érintőlegesen említik amiből pár részén át lehetett volna egy kis feszültség.

    VálaszTörlés
  4. A karakter felépítése mellet szerintem egy kísérlet volt, sorozatról lévén szó. Mivel nem jöhetett be annyira, ezért inkább nem növelték tovább a hasonló jelenetek számát. A 2. évadban a szemüveges fejlesztő srác homoszexualitását már teljesen máshogy tálalták.
    Hasonló jelenet volt, mikor főszereplőnk látott egy hullát a hurikán közepén, majd rémálmaiban kísértette a jelenet kicsit másképp. Szerintem ez is csak egy kísérlet volt, elég lett volna simán csapzottan felkelnie, nem kellett volna a Mr. Robot 2. évados jeleneteihez hasonló durvulás. Nem is vitték tovább a vonalat.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At logikus következtetések, így nem gondoltam még rá eddig :)
    Amúgy nekem az a rémálmos rész nagyon is bejött, kár hogy nem tettek bele többet. Főleg most, hogy ugye az ólom mérgezés miatt kezd megkattanni az ürge, még lenne is ok rá hogy elsüssenek ilyeneket.

    VálaszTörlés
  6. Ezek a jelenetek kilógnak a sorból. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése