Ugrás a fő tartalomra

Olybá tűnik, hogy a jelenlegi internet lesz az új darknet, és a Facebook átveszi a klasszikus internet szerepét a...

Olybá tűnik, hogy a jelenlegi internet lesz az új darknet, és a Facebook átveszi a klasszikus internet szerepét a nagy tömeg számára. Azt is el tudom képzelni, hogy a tartalomgyártás egy idő után átkerül teljesen, mert nem lesz kifizetődő weboldalakat, portálokat üzemeltetni, és megnőnek a biztonságos weboldalak költségei is. Így az új platformok - mint a Facebook - lesznek "A" platform. Az Instant Article alá 1-2 év alatt betolnak egy elfogadható CMS-t, egy normális riport rendszerrel. Felfuttatják az ingyenes Piactér funkciót, fizetős kiemelésekkel. Megoldják az egyszerű Youtube migrációt. Öt év alatt átveszik a nagyobb adatközpontok helyét. Megkötik az optimális mutyi-adó megállapodásaikat pár fontosabb ország kormányával. Kiadnak egy saját operációstendszert. Soroljam?
http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=11383670&chk=64ea94d0a5d3b86c828b9bc10b5806fa&url=http%3A%2F%2Fbitport.hu%2Foriasi-dan-adatkozponttal-es-sajat-piacterrel-bovul-a-facebook

Megjegyzések

  1. Öt év alatt azért a konkurenciának is lesz ehhez hozzászólása (OK, nem sok jelenlegi konkurens van, legalábbis a világ nyugati felében). Vedd azonban figyelembe, hogy az oroszoknál más a helyzet, de ez még mindig nem annyira jellemző, de a kínaiaknál meg végképp. Ami azért elég jelentős.
    Szóval, sok esély van erre, de azért nem merném rátenni a pénzem :D

    VálaszTörlés
  2. Az előző mondatban a hangsúly a kínaiak szón van... 😁

    VálaszTörlés
  3. Ráadásul ez egy elég borzalmas vízió. A FB minden szempontból egy nagyon egysíkú és ostoba valami az internet egészéhez képest.

    Arról, hogy milyen szarul kezelhető, áttekinthetetlen és ronda most ne essék szó, mert az ebből a szempontból érdektelen, és elég könnyen jobbítható is.

    VálaszTörlés
  4. Horváth Gyula A Snapchat hogy néz már ki? Én pl totálisan nem értem az appot. A fiatalok mégis azon lógnak. A FB meg megveheti kilóra. Teljesen mindegy, hogy néz ki, mennyire könnyen kezelhető szerinted, ha a tömegek megeszik.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At Ezt én nem is vitatom. De ettől még elég riasztó. Persze a marketingesek a FB irányába terelnek mindent és mindenkit, hiszen ott egyszerű az élet. Aztán persze nyígnak, ha egy váltással a FB kinyírja az egész bulit.

    (A Snapchatet, nem nagyon tudom mi, és nincs kedvem rákeresni. Valami rövid idő után törlődő üzenetes izé lehet, valami ilyesmi rémlik.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése