Ugrás a fő tartalomra

Satya Nadella: A Microsoft lemaradt a mobilpiacról

Satya Nadella: A Microsoft lemaradt a mobilpiacról
http://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1195&id=11478601&rssid=1&rsspid=24&chk=8aa54a40a8f9e69a3361d4d2e7e774c6&url=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Ftudomany%2F20161026_microsoft_windows_phone_mobilok_virtualis_valosag_kiterjesztett_kevert%23rss

Megjegyzések

  1. A w10 bejelentésekor anno el is mondták, hogy nem fókuszálnak már a mobil platformra, így ez várható volt. Nem nagyon van olyan, ami miatt windowsos telefont tudnék pl ajánlani. Continuum? Nem érdekli max a vásárlók0,1 %-át. Magbízható rendszer? Arra ott az iPhone és arra még rengeteg jó minőségű app is van.
    Ha nem lépnek akkor ez a platform szépen meg fog halni és elkezdhetik teljesen kivezetni.

    VálaszTörlés
  2. Náhóczki Náhó Gábor mondjuk az Android sem hinném, hogy ma már jelentősen kevésbé megbízható lenne.

    VálaszTörlés
  3. Náhóczki Náhó Gábor erről tudsz valami forrást? Én az ellenkezőjét hallottam.

    fortune.com - Apple's iOS 'Failure Rate' Is Higher Than Android's For First Time

    VálaszTörlés
  4. Érdekes kimutatás. Lehet engem azért nem érint mert nem használok snapchatet, instagramot meg havi 2x ha megnyitom. Az viszont világos számomra, hogy ez a ram növekedése miatt van többnyire. Már az iOS- re készülő appokat is minimum 6s-re optimalizálják amikben 2x több ram van, mint az i6/5S/5-ben, a memóriát ha felzabálja egy app akkor az elcrashel és nyithatod újra. A Facebook app pl mind a két platformon egy hulladékká vált az elmúlt fél évben. i6-on és S4-en ~5-6 másodperc, hogy betöltsön, ami hatalmas szégyen. Állati sok memóriát is esznek, de iPhone-on az még nem crashelt, androidon is főleg akkor amikor a háttérben volt, épp mást csináltam és kiírta, hogy a facebook nem válaszol.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése