Ugrás a fő tartalomra

Hivatalos: x86-os emulációval jön az ARM-os Windows 10


http://www.hwsw.hu/hirek/56531/windows-10-arm-x86-emulacio-kompatibilis-qualcomm-snapdragon-835.html

Megjegyzések

  1. Szóval a Microsoft megkezdte a bluescreen arm portolását. Gondolom az appoktól iszonyat teljesítmény várható arm-en egy emulátorral.

    VálaszTörlés
  2. Bizonyára nem az a cél, hogy egy 32MB-os Excel táblát script-elj.

    VálaszTörlés
  3. Nem akarok vallásháborút kirobbantani, de azért mióta Satya vette át az MS-t, azóta pörögnek, mint a mérgezett egér. Innovatív ötletek jönnek 2 percenként, és odateszik magukat rendesen.
    Az Almáék meg már mióta nem tudtak érdemi dolgot felmutatni? (pár eyecandy-t leszámítva)

    VálaszTörlés
  4. A MS erőszeretettel lövöldöz a sajtó felé menőnek hangzó dolgokat. Egy részéből semmi sem lesz, egy részéből lesz, de addigra már nem releváns, vagy lesz, de elbénázzák, és van egy kis része, ami meg bejön. :) Nagy eséllyel az egyikbe beleesik ez is. :D

    VálaszTörlés
  5. Ákos Szimmer​ Nem hiszem, hogy vallási háborút indítanál el, hiszen Satya érkezése valóban egy másfajta MS-t hozott a felszínre. Ennek a gondolkodásnak módnak talán az egyik legjobb példája én lennék, aki közel húsz év linuxot dobott a kukába, meghallván az MS hívó jelét. De, ahogy Sancho Vi At​ írta - kicsit rövidítem - előbb bejelentenek, majd rájönnek, hogy vagy nem tudják megcsinálni vagy értelmetlen az egész.
    Ahogy én látom, az MS nagysága jelenleg a legnagyobb ellensége, itt természetesen magára a szervezetre gondolok. Úgy tűnik, hogy van egy kisebb réteg, akik akarják a változást és innovatív dolgokat ötletelnek és vannak még a régi éra emberei, akik ezeket megakasztják, például rossz kommunikációval, stb...
    Persze, ebben semmi szándékosság sincs, egyszerűen még a régi gondolkodás mód rögzült. De mondok más példát is, gondolom, anno jó páran beleszaladtatok olyan 950-s MS hirdetésbe, ami continummal hírdette a telefont, miközben itthon nem is igen lehetett így kapni illetve csak nagyon keveset és azt is egyetlen szolgáltatónál. Miért? Mert Redmontból intézték a hirdetést.
    Egyszerűen, az MS mint szervezet nincs felkészülve ilyenfokú változásra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése