Ugrás a fő tartalomra

Eddig bírtam.

Eddig bírtam. Megnéztem a Doctor Who első négy évad mindegyikének első részét. Volt, amelyiket végig sem bírtam nézni. Gyerekek, ez valami borzalmas, nézhetetlen! Jól emlékeztem, hogy nem véletlenül maradt ki a Doki. Őrület! Kár volt időt számon rá. Tényleg sajnálom. Én megpróbáltam...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who_(series_4)

Megjegyzések

  1. Túljátszott karakterek, erősen túlhúzott drámai jelenetek, idióta emberek, rettenetesen béna trükkök. Mint egy tinisorozat. Az lenne?

    VálaszTörlés
  2. én még ovis voltam amikor utoljára láttam belőle bármit is :D

    VálaszTörlés
  3. Embere válogatja. Nekem jó kikapcsolódásnak. Meg nem tudom magyarázni miért. ;)

    VálaszTörlés
  4. Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem jön be és nem értem a nagy hype-t körülötte:)

    VálaszTörlés
  5. Én szeretem, de anglofil vagyok... Tudom, hogy rossz vicc, de lehet, hogy a következő Doktortól kellett volna kezdened, főleg az első két évad sokat kopott... A DW különös állatfajta, nehéz megmondani, mitől olyan jó, de aki szereti, az általában nagyon szereti

    VálaszTörlés
  6. A mi korosztályunk szerintem más stílű sorozatokhoz van szokva. Mi talán a Melrose Place-en és hasonlókon nevelkedtünk, azok voltak az úm. nagybetűs sorozatok. Eleve a média csapjából másfajta tartalom folyt, más volt a közölni kívánt tartalom.
    So nekem elsőre fura volt a GOT-ban látott hentelés (köszi a szót András Oláh ), és hogy azért izguljunk ma, holnap kinek nem lesz feje. De ettől függetlenül jó volt, izgulunk Denerisért. :D

    Ergo nincs ezzel baj hogy nem tetszik, mi nem ehhez vagunk szokva. (szerintem) Én inkább neki se állok, mert hasonlóan így járnék. Se ennek, se másnak. Kollégák javasoltak egy csomót, Vikingek meg mittudoménmit, de kösz nem. Talán azért van "ennyi & ilyen" sorozat, mert erre van igény.
    Horváth Gyula -t meg kezdem megérteni. Egyre kevésbé vagyok kíváncsi a sorozatokra. Lehet a fent említett tartalom változás miatt, vagy kitudja. Nem érdekelnek, az biztos
    Inkább egy Planet Earth II ötször. Bár az is sorozat, hat részes. :)

    VálaszTörlés
  7. Attila Ökrös​ pedig vannak jó sorozatok, a baj az, hogy minden csatornán megy ötven, amiből ha kettő jó, már buli van. Ráadásul kevés az ötlet, minden remake, vagy filmből csinálják, a sitcomok meg mind ugyanazokat a poénokat sütik el, más sorrendben.

    VálaszTörlés
  8. Én is így voltam ezzel, de egyetlen epizód után adtam fel.

    VálaszTörlés
  9. Mihály Balatoni az a baj hogy "csatornákon" keresel. Rengeteg jó sorozat van.

    VálaszTörlés
  10. Zoltan Bihari Ha a streamre gondolsz, nekünk nem opció, mert szinkronosan nézünk tévét. Letöltöm egyben és egy hétvége alatt megnézzük éjszaka.

    VálaszTörlés
  11. Mihály Balatoni kár, elég sokat vesztetek vele.

    VálaszTörlés
  12. Előbb-utóbb minden szinkronos lesz, nekem ráér, van még úgy 25-40 évem rá. :)

    VálaszTörlés
  13. Persze, csak addigra már úgy fogod érezni, hogy óó ez nem is eredeti, már láttam sokszor. Csak épp olyanokat amik az eredeti ötletnek a koppintásai voltak :)

    VálaszTörlés
  14. Én imádtam, bár a végére kifáradt. Úgy kell tekinteni rá, mint egy mesére. És a gyerekek is teljesen rákattantak most, egy kedves varázsvilág az egész.

    VálaszTörlés
  15. Peter Bognar szerintem érdemesebb egyben nézni, hogy az évadon belüli ívek is látszódjanak, persze ha valakinek nagyon nem jön be a stílus felesleges erőltetni.

    Én mindenképpen Ecclestone-tól kezdeném, és utána szépen sorban a többi dokin és companionon.

    Egyszer letöltöttem az eredeti sorozatot is (35 évad asszem), na az már annyira más stílus hogy én azt nem bírtam végignézni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése