Ugrás a fő tartalomra

Évente menjek be a személyimmel csak azért, mert feltöltős egyik számom? 😦

Évente menjek be a személyimmel csak azért, mert feltöltős egyik számom? 😦
http://m.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1195&id=11819097&rssid=1&rsspid=24&chk=4324e8a33406ab95cc20675a57258a03&url=http%3A%2F%2Fwww.tozsdeforum.hu%2Fszemelyes-penzugyek%2Fnapi-penzugyek%2Fteljes-a-szigor-holnaptol-a-feltoltokartyas-telefonoknal-77123.html

Megjegyzések

  1. Én pl bukom az egyik számom, ami nem a nevemen van?

    VálaszTörlés
  2. Lassan 10 éve vettem hardverapron, mert a franc akarta kivarni a sort a szolgáltatónál

    VálaszTörlés
  3. Azt gondold el, hogy pl. a flottakezelőkkel mennyire szúrtak ki. Van több mint 50 autója, évente egyszer töltötte a prepaid kártyákat a GPS nyomkövetőben, most meg válthat előfizetésesre?

    VálaszTörlés
  4. Vagy elég lesz a szerződéskor megadott adat, és évente egy levélben visszaküldött adategyeztetés, vagy elő fognak állni a szolgáltatók olyan havidíjas szerződésekkel, amik árban hasonlóak a kártyásokhoz. Gondolom. Aztán vagy így lesz, vagy nem. Egy ilyen számunk van, legfeljebb kicserélem előfizetősre. De sokak lehetnek, akiknek ez jóval több macera lesz.

    VálaszTörlés
  5. Dani Baróti adatEGYEZTETÉSről van szó. Ha nem akarod bukni a kártyát, bemész és a nevedre íratod. Biztos jól le fognak érte húzni.

    VálaszTörlés
  6. Tételes adót kell fizetni a szolgáltatóknak minden egyes üzleti mobiltelefon előfizetés után, szóval erre a prepaid-del egy árszinten lévő előfizetésesre nem sok esélyt látok.

    VálaszTörlés
  7. Tök jó, akkor az unokaöcsém és unokahugom karácsonyra kapott GPS nyomkövetős / segélyhívós óráik SIM kártyája után is rohangálhatok, ha a nevemen van :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése