Ugrás a fő tartalomra

fi-ja-ta-looos XD

fi-ja-ta-looos XD
http://24.hu/tech/2017/01/04/szuperfiatalosch-lett-az-honor-uj-olcso-telefonja/

Megjegyzések

  1. az Honor ifjonc marka, rövid idő alatt, szinte trónon ül vala...:D vagymi... :D

    VálaszTörlés
  2. Igen, de nem vagyok biztos benne, hogy következőre vennék megint. A szoftver frissítés üteme pocsék. Az meg külön fáj, hogy egy kamera bajnok teló (6 Plus) kamera szoftvere sokkal gyengébb tudású, mint pl. egy közép kategóriás P9 Lite-é.

    VálaszTörlés
  3. Honor 8 jó készülék lett. augusztus óta 2 kisebb frissítés is jött hozzá. Hamarosan meg érkezik a nugát is.

    VálaszTörlés
  4. A Huawei P9 a Leica miatt nálam továbbra is cél. Ezek nem hoznak újat fotós képességben.

    VálaszTörlés
  5. Tamás Nagy Értem, és abszolút jogos. Követtem a 6P szoftvereit, tényleg elég gyengén adta a Huawei. Nyilván, ide nem számolhatjuk a kínai fórumokból letölthető dev romokat.
    Ha (tudom, hogy nem kezdünk mondatot) olvastad, volt egy pont, amikor nagyon berágtam a Huaweire, gyakorlatilag az általad leírtak miatt. Egy Mate8-tól részben jobb hardvert adtak ki egy másik készülékben, a megjelenése után fél évvel, mondjuk fél áron.
    Biztos vagyok abban, hogy a Xiaomi, fél, de még 1 év múlva sem fog kiadni egy Redmi-t Snapdragon821-6GB ram-128GB sd-dupla kamera elemekből.
    A lelket kacsazsírral kenegető "flagship" feeling, amiért egy kis pluszpénzt fizetünk, mindvégig megmarad...

    VálaszTörlés
  6. Zsolt Zsólyomi Olyan érzésem van ezzel a 6P-vel, hogy baromi jó lett ugyan, de keveset tudtak eladni belőle, ezért a szoftver frissítéseket is ennek megfelelően kezelik. Szemben a párom P8 Lite-ja a mai napig kapja a kis frissítéseket, ha mást nem, biztonsági javítás formában, már december végén kijött rá a januári android biztonsági szint (!!!!).

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése