Ugrás a fő tartalomra

NMHH: A Telenor ne korlátozza a versenyt!


http://www.hirstart.hu/site/relocate.php?bid=-1003&id=11894576&rssid=1&rsspid=24&chk=75b1bb71fc7c105eb7847f6876590337&url=http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/01/27/nmhh_a_telenor_ne_korlatozza_a_versenyt/

Megjegyzések

  1. Nem értem... Mivel korlátozza a Telenor a versenyt? Milyen versenyt? 😕

    VálaszTörlés
  2. Fejlesztesz egy chat szolgáltatást, amit azért a célcsoportod azért nem használ, mert a Telenor ingyen netet ad a Messenger alá.

    VálaszTörlés
  3. Jé, egy nemzeti intézmény, ami érdemi munkát is felmutat néha?

    VálaszTörlés
  4. Fel kell tudni mutatni valami eu konform dolgot.

    VálaszTörlés
  5. Sancho Vi At meg hát a Telenor amúgy is norvég.

    VálaszTörlés
  6. Sancho Vi At ezek szerint az összes szuperhipermarketes-sajátmárkás terméket is meg kell szüntetni hiszen korlátozza a minőséginek nevezett de olykor gyengébb minőségű termékek versenyét. Vagy nem?

    VálaszTörlés
  7. Itt másról van szó. Mintha a 888-at ingyen elérhetnéd, de az Index olvasása már beleszámítana a mobilnet csomagodba.

    VálaszTörlés
  8. Valóban nem sikerült megközelítenem jó irányból az összehasonlítást de számomra nagyon sántít NMHH érvelése mivel a Telenor nem ingyen ad hálózati elérést, hanem te veszel magadnak valamilyen szolgáltatáscsomagot ami bizonyos termékekhez korlátlan hozzáférést tartalmaz.

    Oké, más hasonlat az életszerűség miatt. Van egy gyorsétteremlánc ahol az a plusz szolgáltatás, hogy az általuk forgalmazott italokkal korlátlanul újratöltheted a poharad amíg a vásárlást követően el nem hagyod az éttermet. Ha ez elfogadható akkor a Telenort sem kellene a hivatalnak cseszegetnie.

    A sajátmárkás hasonlatomban is arra akartam utalni, hogy a szuperhipermarket is egy gyártó termékeit látja el saját névvel és ezzel gazdaságilag segíti a gyártót, hátrányba hozva a többit. (Mivel nagyon sok vásárlónak nincs pénze szegedi téliszalámira hanem megveszik a csíkos szalámit.)

    VálaszTörlés
  9. csakhogy a netsemlegesség alapból nem erről szól, hanem hogy a hálózati forgalmat senki se priorizálja bármi alapján is. amíg az ingyenesen használható (havi limitet nem csökkentő) szolgáltatás nem kap elsőbbséget a hálózati forgalomban (pl QoS szerűen), addig nincs miről beszélni.

    VálaszTörlés
  10. Gondolom, feljelentősdiből indult az egész. Magyaros. USÁban meg más jogászkódos baxaszás van. Minden helynek megvan a maga szépsége. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése